Thursday, October 21, 2010

Langkah Seorang Aku



Langkahku laju, tapi tak seperti hantu;



Badanku pulak rajin berpeluh;
(biar rajin berpeluh, jangan rajin mengeluh)



Tapi itu semua tidak mengapa kerana...


Hah dah habis? Baru nak duduk






Doakan yang terbaik tuk aku ye, camtu jugak sebaliknye..

28 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

(biar rajin berpeluh, jangan rajin mengeluh)

Nice

~SukEMakAn~ said... [Reply]

hehe
naseb baek saye xbepeluh
sambil suke bebel
bebel tu mengeluh x?
T_____T

alexa yussida said... [Reply]

baguss anak mak:D

all the best ya:)

Kamsiah said... [Reply]

santai...tp bermakna ...:)

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH::> hehe nice jugak komen ko tu. ;)

~SukEMakAn~> bebel tuk diri sendiri tanpa melibatkan org lain tu tak kira mengeluh kot ;D

alexa yussida> hehhe..
Insyaallah mekaseh²!

*All the best jugak tuk anak ayah ni ;D

Kamsiah> bermakna... tp slumber ;D

aibaks said... [Reply]

kah kah kah.. awat tak seperti hantu? hehe.. cane la lu tahu hantu tuh laju ke idak..

YOUsoF said... [Reply]

hahha biase tengok dlm movie omputih laju je, tibe² da ade kat depan ;D (pengaruh media sume tu)

Melati Qistyna's Mummy said... [Reply]

hehe, nice n3.... :) kretip :P

YOUsoF said... [Reply]

Melati Qistyna's Mummy> hehee nice comment.. mekaseh kak ;)

efa said... [Reply]

(biar rajin berpeluh, jangan rajin mengeluh)kalo nk mengeluh kt sini bleh tak :)just joke kelakar...nice blog...suka :)

dunspeak♥ said... [Reply]

the journey is just begin..so live ur life ;)

semoga berjaya dalam apa jua perkara dan semoga dilindungi Allah selalu :)

YOUsoF said... [Reply]

efa> hahha boleh² silakan. Bila bosan dirasakan, make boleh lah berenti mengeluh tu ye ;DD

dunspeak♥> THANX!! InsyaAllah.. ko jugak ;)

efa said... [Reply]

yusof-hahaha....ok2...eh2 nk tnya soklan cikit bleh :)

YOUsoF said... [Reply]

efa> hehee soklan apakah itu? ;D

aibaks said... [Reply]

kene blaja dgn hantu tu bro..senag skit aku nak BW lelaju skit

YOUsoF said... [Reply]

aibaks> tulah yang real aku tiada berani la.. aku try belaja ngan brader HANtwo jela pon ok kot ;D

Ayeem Jemain said... [Reply]

haha amende ni? cam trailer filem je. haha

cOnfuSeME said... [Reply]

cantik gmba kasut 2...
ltak la kt fb...huhu..
i.allah..same2 kite doakan..:)

LadyBird said... [Reply]

takpe kalau peluh banyak.. tp pastikan jgn terlupe pakai rexona.. :P

ard said... [Reply]

mcm name blog aku jer. hahaha

YOUsoF said... [Reply]

Ayeem Jemain> Ha'a betul la tu Yeem.. pandai ko meneka! ;D

cOnfuSeME> hehe mekaseh².. kt fb tak berape ade la yg nk komen seikhlas hati heee

LadyBird> hahha alhamdulillah tak penah lupe rexona setakat ni ;P

ard> hahhaa aku dah agk da mesti ko perasan mende tu. (da lme sebenanye aku conteng gamba kasut tu, cume idea je tadak nk buat entri hehee)

cOnfuSeME said... [Reply]

de la...owg nk komen la ni 2 yg suh ltak...huhu

YOUsoF said... [Reply]

cOnfuSeME> hohho akan dipertimbangkan..

efa said... [Reply]

cmna edit tu...ajar2...

:"♥Warnida:"♥ said... [Reply]

simple tapi sempoi!!!:-)
all the best yousof:-)

YOUsoF said... [Reply]

terimakasih²... ;)

Permata Hati SayangKu said... [Reply]

berpeluh 2 kn tande kte chat kn YOUsoF???

YOUsoF said... [Reply]

hehee betul². Tapi saye memang jenis 'rajin' berpeluh..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails