Saturday, October 23, 2010

Hangin Bukan Hangit



Harini aku terpaksa kau dipaksa pegi kerja naik JAGUH bapak aku. Ok je sebenarnye, tapi yang membosankan bila orang nampak aku bawak JAGUH, sume nak pandang pelik.

Nampak macho buruk sangat ke seorang yang tak gemuk cam aku bawak moto yang boleh tahan 'ringan' tu. Huh lantak anda la... (biase aku cakap dalam hati).

Cerita aku harini bukan pasal hangin yg bewarne kat atas tu · Sory ye
Mish Lollypurp sebab pinjam warne ni lagi·

Tapi moto JAGUH yang da bikin aku agak hangin.


kali mati.

kali je idup balik.


Baki tu?


?


?


?


?

?


?

Terpaksa la tolak moto tu. Tak pasal² aku menempa malu pagi tadi.


Sabo², aku pujuk hati aku sendiri.


Nasib baik dah nak sampai kedai, tak sempat keluar peluh, tapi sempat jugak la rase mengah sikit .



cerita pasal JAGUH, tapi keluar gamba VESPA?.. layannn.


*Balik ni tak tau ape pulak cerita yang aku dapat nanti.

37 comments:

dedekconference said... [Reply]

LOL!!!Itulahnya~ dugaan sebagai seorang yang ada personaliti yang menarik hikhik >D...yg penting pujuk diri sendiri dan bersabar kihkihkih ;p

YOUsoF said... [Reply]

hehee betul kate² ko bro!

terimakasih².. ;D

cOnfuSeME said... [Reply]

heee...2la g jln2 xajk...
pdn mke...(wlpn xde kne mngena..:P)

LadyBird said... [Reply]

hihihi.. best ape dpt tolak moto..
tu tandenye yusof kuat..
xyh g gym :P

najihah sahami said... [Reply]

haha..sengal!!mish nak tarik balik kaler tu. tak bole pinjam2..lalalala~

ard said... [Reply]

mengah je pon.. hahaha

Along Tapa said... [Reply]

vespa tu sebijik macam vespa bapak aku...haha...

tgk tajuk entri tadi terkejut gak aku...dah sebijik cam nama blog aku lagi satu...

Gorengbaek - Aku nak tengok benda lain gak wei...+Announcement

Hangit habis dah - Hidup balik!!

YOUsoF said... [Reply]

cOnfuSeME> hahha tula. (kedua² gambar tu pon bknnye same tarikh)

LadyBird> hehee masalahnye moto tu 'ringan'. pastu lalu depan 1 kedai, awek² pandang heran je ;D

najihah sahami> takpe tarik je. ade 8ghatus kaler lain lg ;DD

ard> silap tu. mengah + malu je
pon. ;D

Along Tapa> tu pon vespa kwn aku punye kawan.

yeke? kebetulan sungguh la kan ;D

Bit Zamri said... [Reply]

okay what naik jaguh...
hahah~
naik vespa pun okays! cute je moto tu..

qistina abdullah said... [Reply]

kesiannye...
sabor je la ye....

alexa yussida said... [Reply]

cettt vespa lak!baru nak ushar si jaguh yg tlh mnjadi jaguh membuat kamu mengah..haha:p

Mimi Saidi said... [Reply]

smart jugak vespa tu ^_^

siti farhana said... [Reply]

ok.sekali baca xfaham.
2 kali baca faham sikit2.
3 kli bca, faham. :D

Cik. Bena said... [Reply]

ohoooooooooo! purple tu baju ko! ilikeeee. baju jek okeh! HAHAHA~

YOUsoF said... [Reply]

Bit Zamri> Eh ok... sape kata tak ok..... hehee

*Orang tak cute memang kena naik moto yang cute, baru padan... ;D

qistina abdullah> Betul². sabar.. ;)

alexa yussida> hahha mintak maaf di situ ye sebab jaguh not ready yet for publicity ;DD

Mimi Saidi> Memang smart sebab bukan aku yang punya haha

siti farhana> 4 kali bace.. terimakasih² ;)

Cik. Bena> hahhaa ok² ;D. thanx!.

efa said... [Reply]

ala mna pic jaguh tu...last2 keluar vespa adoi...hehehe..nice edit pic tu...ajar sya :)

YOUsoF said... [Reply]

gambar jaguh tu besar sangat la nak letak ;D

mekaseh².. biase jela, tak layak nk ajar org lg..

HaNTwO said... [Reply]

aku ade vespa tapi bapak aku g bagi kat sepupu aku..skrg aku ngah gile meroyan wei!!

YOUsoF said... [Reply]

haha mcm kes aku jugak kot. Abg aku tiba² je JUAL vespa kat umah. aku balik tau² vespa tu da selamat kat tangan manusia lain.

*cerita ko agk sedih jugak, kalau bapak ko jual takdela meroyan sangat kan...

:"♥Warnida:"♥ said... [Reply]

hahahha Jaguh la sngt kn..aduyaiii ala bkn sllu nk kena tolk JAGUH tu....tak psl2 hilng kemacoan anda kn kn kn( ayat apa aku pkai ni) apa2 pn cantik plat no VESPA tu:p

YOUsoF said... [Reply]

hahaa tula bkn selalu tula yang dah bikin agk hangin tu ;D

*mmg, tapi tu bukan vespa BAA kawanku hehee

:"♥Warnida:"♥ said... [Reply]

kirm slm kwn ak..ckp moto dia cute:p hihihihihi

YOUsoF said... [Reply]

InsyaAllah kalau jumpe dia kat tepi jalan. hehee moto tu memang cute.. ;D

aibaks said... [Reply]

lu main lomo ka bro?

acap said... [Reply]

haha. dugaan tu. sek baik dekat kan

YOUsoF said... [Reply]

aibaks>lomo itu kamera kah En. Aibaks?

acap> haha tu la. aku rase sungguh 'bertuah' hari tu..

budak_nakal said... [Reply]

wakaka.kesain ko wei.. tp baru tolak moto dah mengah ke wei?

YOUsoF said... [Reply]

budak_nakal> hahaa. moto jaguh kan memang agk 'ringan'. Aku dah telambat masuk kje mase tu, terpakse lari. hasilnya mengah sikit jela hehee

.:|kamaryeah|:. said... [Reply]

mengah menolak ye...

btw nice la edit photo tue~

YOUsoF said... [Reply]

.:|kamaryeah|:.> sekarang tidak lagi hahaa.

*terimakasih² ;)

Intan Tengku Bokhairi said... [Reply]

okay la tu boleh amik angin buang angin. HAHA :P

YOUsoF said... [Reply]

Intan Tengku Bokhairi> Betul lah! 2 in 2 kan.. ;D

efa said... [Reply]

layak la...meh ajar sya...cntik la...

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [Reply]

HAHAHA ok la tu bawak jaguh , tp enjin stop pun kire jaguh gak tu. jaguh mati , hahaha :D

YOUsoF said... [Reply]

betul² betul... jaguh kampung la katekan ;D

Aliesya♥Amani said... [Reply]

gua suke org laki yg ske amek gmbr..posing2 mcm lu..oryte???

YOUsoF said... [Reply]

Aliesya♥Amani> haha oryte² ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails