Monday, September 27, 2010

Lee Chong Wei Membenam Lin Dan Si Kidal Man!

Datuk Lee berjaya tewaskan Kidal Man, jaguh China itu dengan keputusan
22-20, 16-21 dan 21-17 dalam masa 82 minit dalam Terbuka Jepun aritu. Cayalah Datuk! Semangat jugak aku nak bace paper bila ternampak tajuk ni. Yela biasa baca tajuk LINDA N menang, asik² dia je an.

SEGUNI TAHNIAH UNTUK

Teruskan semangat sang juara!

10 comments:

*luv Syahnia* said... [Reply]

takkan seguni je???
byk2 guni lah utk die ;P

YOUsoF said... [Reply]

hehhe. Guni yang paling besar ade kat Malaysia ni la ;D

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Seguni tahniah... huhu berat tu hehe

YOUsoF said... [Reply]

hahha. Takpe dia dah senang hati kot dpt hadiah.. ;D

Ryan Valentine said... [Reply]

congrate^^

YOUsoF said... [Reply]

congrate² ;D

aibaks said... [Reply]

tapi kan pendapat aibaks.. lindan tuh bagi can je kat datuk kasi menang jepun open.. hehe.. idea sepocen je..

YOUsoF said... [Reply]

Tak nak sokong la idea seposen brader aibaks hehhe

pape pon Yang tebaik tuk team Malaysia kan!

ToshioMario said... [Reply]

U kite pon kidal gak, :I

YOUsoF said... [Reply]

yela, orang kidal ni biasenye mmg lg terrer.. so U dikire the lucky one.

*kanan kidal pon same je, janji tak menyusahkan orang lain rite? ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails