Saturday, December 22, 2012

Yang tak dijangka tentang The Hobbit

Bilbo Baggins, pulangkan cincin aku dow!

Minggu lepas kawan ajak nonton cerita pengembaraan super mencabar ni. Tengok tayangan pukul 10.20 malam. Lepas habis trailer filem² yang bakal keluar cerita pun mula. Tiba² keluar cerita Wreck It Ralph. Mula semua relax lagi sebab ingatkan iklan jugak. Tapi bila dah masuk 10 minit tu tandanya orang pawagam dah salah masuk 'CD'. Aku ok je kalau terus tayang cerita tu sebab ramai yang kata Wreck It Ralph gempak bangat


Ada lah 10 minit jugak diaorang ambik masa untuk cari 'CD' The Hobbit dan terus main. Kitaorang pun terus layan. Tahulah pawagam baru, dia punya air cond memang tahap menggigit ke tulang kering. 30 minit pertama ada tiga orang awek surrender, keluar panggung gara² tak tahan sejuk. Aku rasa kena buat aduan 'air cond sejuk melampau' jugalah satu hari  nanti.


Bagi aku cerita ni mantap cuma babak yang awal tu macam agak meleret, serius aku sempat terlelap beberapa saat hehe. Tapi bila dah masuk part mencabar mata jadi segar, "cerita baru nak mulaaa" kata kawan sebelah sambil  dijawab dengan "hehe" oleh aku.


Perkara yang tak dijangka tentang The Hobbit adalah...

;D

29 comments:

Azwa Mohamad said... [Reply]

baik baca buku dia je, but ramai yang cakap best.. hmmm, entahlah kena tengok dulu.. sedang mencari masa untuk menonton cerita ni :)

onie said... [Reply]

aihhh,lama dah tak tgk wayang

Syazwan Che Deraman said... [Reply]

hehe.

aku kurang minat dengan cerita fantasi ni bro.
tak tahu pasal apa.

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

lord of the sims.. :P

ct kektus said... [Reply]

tak minat. haha

syafiqakarim said... [Reply]

nak tgk ke tak
tgk ke takkk

semutsengal said... [Reply]

huhuhu.

hobbit, Wreck It Ralph,hobbit, Wreck It Ralph, hobbit, Wreck It Ralph, hobbit, Wreck It Ralph, hobbit, Wreck It Ralph, hobbit, Wreck It Ralph, hobbit, Wreck It Ralph,

ok. Wreck It Ralph.

nitnot said... [Reply]

Haha best ke? Haritu nak tengok. Tp macam tak best so gua pilih Drakula. hihi

shidaR said... [Reply]

xtgk lg cite hobbit nih....

Bella Bell said... [Reply]

dah tengok cerita hobbit! tak sabar nak tengok sambungan dia. ^^

CekbOlat-bOlat said... [Reply]

baru nak piii tgok . lama dh dok tggu . yeyey

missSenget said... [Reply]

tgk wayang tak ajak..!!

the malay male said... [Reply]

since x lyn LOTR, so takde sgt nk tgk hobbit ni

Syakilla kebebeh said... [Reply]

aku sgt tak suka bila nak tengok wayang air cond dia bagi aku menggigil2..

shafiq said... [Reply]

the hobbit nih orang kata sambung sequence LOTR , so, malas ar nak tengok , sbb x layan LOTR tu , tak tahu mana punca ,

aqmalazmi said... [Reply]

best ke? tak best pon.. last sekali asal tak lawan dengan naga tu? cerita nak balik rumah ke apa? HAHAHAHA :P :P :p

Fyqa said... [Reply]

cite ni cam mlemaskan gak kengkadg.. hee

little_teddy said... [Reply]

ajari aku kata smeugul.hahaha

Miss Xyz said... [Reply]

Ni kes entry tergantung ke apa? Okay kena tgk The Hobbit lepas ni ;)

Azham Vsvc said... [Reply]

Wah...Tune Talk sponsor citer ni ke? hehehe

saifudin abu izzudin said... [Reply]

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Cik tikah said... [Reply]

x tgk lagi cite hobbit tuh. hehehe..

Hans said... [Reply]

bagi aku filem The Hobbit best :-)

anamizu kaito said... [Reply]

salam Usop..

aku takde rase nak tengok cite Hobbit nih..
entah kenape aku pun x taulah.. tp mmg aku
takkan tengok pun kalo ade depan mata..


nota : salam takziah Sop. terus tabah Sop ;)

Peah said... [Reply]

aku tak penah nengok. sadis jek rase T__T

Hanie Dew said... [Reply]

aku dah tgk.pastu donlod lagi.sbb masa tgk tgh sakit perut jd takleh konsentret.hihi..

mmg tak dijangka aksi dalam gif last tu..muahahaha.

ps: tumpang la gembira sama. =D

nuyui a.k.a miss YUI said... [Reply]

yui tak tgk pon..hihi.

pazil said... [Reply]

ello my pren. lu lama hilang. gi nikah eh?
rugi ah lu tak jemput gua. gua kalau gi kenduri setakat hadiah saterika bukan gua ah tu. paling kecik anak pun gua kasi tv lcd 42".

lu mesti rasa rugi kan tak jemput gua. kan kan? mypren kan?

khairul akmal bin azman said... [Reply]

hobbit bosan la..
aku banyak terlelap siyes..

pk mmber ajak teman je

aku layan kan je..

hi yussof!!

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails