Tuesday, May 8, 2012

Blog | بلوڬ

Assalamualaikum

Aku masih tak dapat rentak lagi nak buat entri yang bagus macam sebelum ni (bagus ke? ;D). Mungkin kesan daripada cuti lama sangat barangkali. Terima kasih yang datang menjenguk, juga yang meninggalkan komen kat blog wangi ni. Aku cuba balas ya.

'Anak buah' aku, Bella, beriya-iya mintak tolong tampalkan sticker dekat laptop Dell dia.
Kecik² lagi dah ada laptop, cool pulak tu. Siap ada BLOG jual sticker lagi.  ;D


Ada ramaaaaai yang tanya.pasal baju sama aku dalam entri lepas. Ada yang kata itu semua helah Photoshop CS6. Tak ada makna aku nak edit² bagai. Blog kengkawan pun tak terjenguk...

Hehe kauorang betul la,  itu adalah baju yang sama setelah di-edit dengan teknik ntah apa². Tak perlu 'tutorial edit gambar supaya nampak comel' pun. hehe. Gambar yang dah di-edit 4 tahun lepas.

Ok selesai, itu saja. Selamat hari Selasa, jangan lupa zikir sama². ;)

37 comments:

Camy Alya said... [Reply]

cantik la plak sticker tu.

aiEz said... [Reply]

hebat tu laptop I series second generation..walau dikaburkan masih kenal,cuma xtau prosessor apa,hehe..pelan2 yousof,jarang update ak masih lg kunjung sini..:)

Anum said... [Reply]

cantiknya nampak ceria

El-Janna said... [Reply]

kita blogging rilek2 je k^^

cimöt said... [Reply]

pehhhhh..dahsyat ohh budak kecik tu..ade laptop tuuuuu

wenkhadi said... [Reply]

nice sticker :)

syafiqakarim said... [Reply]

kemainnnnn.haha
lawa la sop..

Ezad Skytech said... [Reply]

nampak meriah je laptop tu kan..hee~

farah hanim said... [Reply]

dah alang2 tmpal sticker kat lappy anak buah
buat la kat lappy fara sekali
ahakss:D
ngeee

[sutera kasih] said... [Reply]

comelnya sticker tu :)

keep blogging hehe

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

cool giler...amboi tewcik tewcik dh pndai yea...neway, please take care...

syakey said... [Reply]

biar betul kecik kecik ada laptop. keterlampauan ah mcm ni :D

RazFiRa said... [Reply]

fuh meriah gila laptop!

anif abdullah| AA said... [Reply]

cool giler laptop dia.. haha :)

inche hlovate said... [Reply]

menarik la pulak tmpal sticker cm tu

ABU said... [Reply]

kan dah agak.. baju edit :P

bebudak sekrng mmg tekno..

azalia hjsalleh said... [Reply]

perghhhh cool giler sticker kat laptop tu..
so nice!!

Amna Qadeeja said... [Reply]

comel pulak sticker tu usop ;)

siti kektus said... [Reply]

budak kecik dah advance lorr. :)

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply]

ehhh comel laa sticker tu...

si robot comel said... [Reply]

sticker tu comel,dan kita dah tergoda,haha.

Jue said... [Reply]

ah rs awkward giler lama x bw haha
anyway get well soon beb! cool ah kaler kat perkataan BLOG tu

bole aku jadi "anak buah" ko? #tetibe haha

pena rozie said... [Reply]

cantik...

cha'e said... [Reply]

superb derr lappy dak tuh. . xD
LAWAAA. . *jeles* :p

roq said... [Reply]

bapak comel jadinyer laptop tu...nais2

singgah2 la sini :)

amna said... [Reply]

cool je. funky gtuw.

jom zikir ^^

Syazwan Che Deraman said... [Reply]

ambou, fancynya blog dia.
biasa la, budak kecik kan.
hehhe

dill said... [Reply]

cool ah sticker tu yousof! ohsem

dill.

MawardiYunus said... [Reply]

wow terbaek ah

SaddLone said... [Reply]

it looks ohsemm!! :)

Hanie Dew said... [Reply]

cool la pulak aku tgk kan.budak budak zaman sekrg kecik lg dah ade laptop. aku ni kalau tak kerana final year project masa study xde la laptop.

yo yo'o anak buah ko punya kan.

efa said... [Reply]

pergh smart eh stiker dya dan cun dh laptop dya hehe

Ninaaa said... [Reply]

Weh lawa gila sticker tu! Lappy aku pun mcm tu tp xcantik pon eeh?

nabilah_2908 said... [Reply]

berkenan lak tgk laptop ni..cantik... ;)

Cik TeN10 said... [Reply]

Ni jual sticker pakej skali ngn laptop eh??? Ke beli 1 sticker dpt free gift laptop dell ? Hehehhh :p

hani said... [Reply]

serius akak merenung agak lama itu laptop, sebab macam eh, bile plak dell klua pattern gini?? pastu ulang baca blog, pastu tepuk dahi. waaahhh, sticker! hehe..canteeekkk sgt!

Azham Vosovic said... [Reply]

YOU: thanks sbb masukkan blog sy dalam kalangan mereka-mereka yang wangi...hehe...syukur alhamdulillah!

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails