Wednesday, February 22, 2012

Makan ikut waktu bukan makan ikut nafsu, barulah hidup lebih bermutu jomlah apa lagi tunggu?

Hai semua.. Hari rabu kembali lagi jom tengok apa tip untuk hari ni.. Oh ya, tajuk entri  ni mungkin terlalu pendek, maaf kalau ada yang tak faham. Ok jom tengok tip yang sangat berguna dekat bawah ni.




Sudah tentu Google yang punya
dan apa motif benda ini ek?

Ok bila dah hafal waktu² terbaik untuk makan banyak atau makan sikit jom sama² berkunjung ke restoran sulung aku. Kat sini orang panggil aku Zam, Zanna tu nama ehem²..

Masih ada plan B.

35 comments:

syafiqakarim said... [Reply]

hahah amboi tajukkkk.
kemain panjang..
pagi wajib makan sop.wajib...selalu
makan nasi sehari.lain lain masa di penuhi mengunyah kerepek.hahah

jauh nau restoran.

cIk JanNah said... [Reply]

kalau datang restoran kamu dapat free tak?? haha

saya cello191 said... [Reply]

makan bila lapar~~~

CekbOlat-bOlat said... [Reply]

yg google tu bolat pon tertnya2 ape motifnye? haha

Hans said... [Reply]

wah
dah ada restoran
alhamdulillah
semoga berjaya dalam perniagaan :-)

Hanie Dew said... [Reply]

banyaknya waktu makan tu.

aku makan waktu no. 1, 3, 5 je.

ko ada restsoran? ohsem. tp jauh la pulak kitrg nak pegi terjah kan. satu hari aku pegi johor aku carik.

Cik TeN10 said... [Reply]

Erkk.. Wktu mkn aku mmg out lah..huhu

Ehh ko bukak restoran ke ?? Cayalah !!

GincoMerahJambu said... [Reply]

wah dah ade restoran,,mesti teror masak ni

myra azraff said... [Reply]

simbol kat gugel tu melambangkan electromagnetic wave..sebagai tanda peringatan ahli fizik yg bernama bla2...er...tetibe lapar dah pulak...haha

::FAIZ:: said... [Reply]

Assalamualaikum. Tahniah utk Restoren kamu. :).

BENA said... [Reply]

mak aihhhh . tengok tajuk kat side bar td bukan maen panjang kau buat usop . hahahaha :) 6 kali kena makan dalam satu hari .ohoooo



elelelelele , suspennn jer bgtau kau bukak restoren . letak pulak name ehem2 . hahahaha :) bile nk perkenalkan ehem2 kau dekat aku haaaa . hi hi hi :)

Wadi AR said... [Reply]

aku main hantam ja makan. pg, ptg, siang, malam. haha

ayiehulk said... [Reply]

waaa.... ade ade restoran sendri..... :D

dill said... [Reply]

nyesal tgk malam2. dah lapo

dill.

najihah sahami said... [Reply]

Aik,usop ad restoran?betol ke ni?aih.unbelievable.hehe.

asfira aminuddin said... [Reply]

banyak gila tyme makan! kalo dah keje camne nak curi curi waktu makan pkul 10 pagi and 4 ptg tuh. kalo bos takpe gak. hehe.

ABU said... [Reply]

aku bukan takat 6 kali.. bnyak2 kali hahahahha

wah restoran zamzanna.. emmmm.. kau suka pancing aku kan hahaha

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

tapii tapii ! org GEMOK mcm eyra dh biasa makan tak ikut time . haha . k thanks insyaAllah eyra try buat . ehh google yg gerak2 tuu sempena kelahiran Rudolf hertz . ce abg usop letak cursir atas mcm ulorr tu . hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

yg google tu sempena bday sapa nama tah aku lupa...mcm orng penting gak la.. huhu

bab maan 6 kali tu boleh kot..hohoo tp aku slalu skip breakfast sbb bangun lmbt plus aku selalu g tandas kalau makan pagi, so kalau ada kelas tu menyukarkan la..

sila blanje aku makan plz..hehe

efa said... [Reply]

6 kali sehari makan?tak menentu kot mkn ni sb selalu skip aja huhu amboi ada bukak restoran plak ka terbaik!

h A n Y S said... [Reply]

aku slalu makan x menentu..ish.. T__T

cimöt said... [Reply]

aku sekarang ni tak menentu aku makan..sampai aku tak sedar yg aku tak makan langsung..dh nk tido bru la teringat dan rase lapar..haishhhhh..

hani said... [Reply]

akak makan lbih kurang camtu gak, tapi teteeeep gak tak membesar besar.hoh! penat ngunyah tau.. kemain kau dah ada restoren eh???

incik google tu celebrate bday Mr.hertz yg ke 155 .beliau adalah org yg menemui gelombang megahertz.

wenkhadi said... [Reply]

makan kena ikut masa...nice info :D

Noraim said... [Reply]

adoii mana sempat nak mkn 6 kali sehari. huhu. lgpn kena la jimat sikit. hihi.

Azroy Kassim said... [Reply]

umur lu bape? pergh! muda2 dh buka restoran.. gua ni kerja restoran je..

merahitujambu said... [Reply]

tu kalau tuk org diet mkn cmne pulak eh?XD

Ezad Skytech said... [Reply]

sarapan selalunya aq terskip la..yg lain tu..ikut je..haha...

oh..ada restoran ye..boleh la terjah kalau aq singgah2 johor nanti..hee~

semutsengal said... [Reply]

tengok tajuk je dah boleh buat idea utk komen, kahkhakhakha


restoran mamak ke tu ?? 6 kali sehari, bankrup aku sop.

RazFiRa said... [Reply]

terima kasih di atas info

syakey said... [Reply]

makan ikut waktu yang susah ni, kalau boleh makan setiap waktu. haha

Jue said... [Reply]

aku slalu ikut nafsu mkn wuwuw akibatnya minggu ni perut aku buncit thp super saiya..dah la ahad ni nak g mkn2 kat jabbe production tu..ade amik gambo lg..abis la aku nmpk gumuk lam gambo
uwaaaaaaaaaaaaaaa

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

sesungguhnya iman makan tak ikut turutan langsung. kadang2 sehari tu tak makan ape2.

kalau makan pon, waktu tengah malam time semua tido. hmm, ape nak jadi kan.

anamizu kaito said... [Reply]

sop.. sorry baru dtg sini.. lama x dtg.. sibuk sikit..

aah aritu tgk google kuar bnde tu.. tp xtau lak ape motif die..


sipbek aku baru dtg sini.. kalo tdk,mesti aku pon ingt ni restoran ko sop..hehe




luv,
cik ana

fathiahRAIHANA said... [Reply]

waktu makan yg cmni hanya sempat dipatuhi time dok asrama dulu2 aje --"

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails