Wednesday, January 25, 2012

Rabu dengan kata-kata

Assalamualaikum

Hai kauorang. Selamat kembali bekerja kepada yang bergelar pekerja, selamat menikmati cuti kepada pelajar yang masih berpeluang bermalas-malasan di ruang tamu rumah sambil mengunyah jajan. Terima kasih jugak untuk kauorang yang datang jenguk dan meng-komen entri² aku. Aku cuba buat kunjung balas semampu aku ye.

Entri lepas pasal surat untuk Lisa Surihani tu mungkin ada mengundang kata² poyo dari orang lain. Tapi ramai jugak yang puji. heheh. Saja nak kasi tau aku pernah jugak hantar surat dekat Elyana tak lama dulu.

Aku memang gemar karang cerita dari tajuk² lagu, nama band, ataupun drama dll. Karangan bawah ni yang pertama aku buat (2009 kalau tak silap), maaf la sebab ada terselit perkataan² bajet kewl di situ. hahah



Pssst : Pelekatku ada 
benda baharu!











Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

31 comments:

-Incek Fik- said... [Reply]

Perghh!

Karangan yang serius kreatif dengan penggunamaan istilah 'Indie Rock'..


serius kau buat ni?

tabek!



lepas ni buat dengan kumpulan ahli nasyid pulak. aku nak tengok hasil dia. serius ni, request :)

Cik TeN10 said... [Reply]

perghh terbaik lah !! kalau aku susun je sume word2 pastu sambung sendiri.. keh3 ;P

BENA said... [Reply]

Wah wah wessss laaa kau Usop ! hahaha :) tapi mata aku ni terkebil2 nak baca ayat2 cool kau dulu tuh . hahahaha !


nanti buat ayat guna lagu2 tan sri p ramlee lak wey . lagi nampak cool cool weyyy . heheheeh :P

syafiqakarim said... [Reply]

hahaha nak lagu m.daud kilau pulakkkk.mesti kelaka.

abis la kau sop.byk request da ni,
hahaha

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

kreatif gak budak ni.haha.. gud job :)

si robot comel said... [Reply]

ohsem betul ni.terbaiklah.

cer buat lagu-lagu dari sheila on 7 :P

Bella Bell said... [Reply]

amboi. kreatif betei aok ni. haha.

fakhri khairi said... [Reply]

awesome dude ;)

Azham Vosovic said... [Reply]

Dah lama tak singgah sini...

amacam bisnes bro? hehehe

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

amboii kreatifnye kauuu!!! hohoho

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

extra mantab! gabungan nama band yang cukup hebat dan dikenali di serata dunia :)

alif haris said... [Reply]

haha .. kreatip jugak kau sop ^^
tu ade yg request lagu p ramlee .. syok gak tu :D

cimöt said... [Reply]

anyway, aku telah MENCARI KONKLUSI tak kisah la nak tukar macam mana pon Noh yang penting KAU HARUS ADA dan KU MAHU KAU TAHU yang aku ni bukanlah terlampau OBSESI tetapi AH MOI CHANTEK minat bangat sama EMPAYARMU.huhahahuhaha.

ni gua reka sendiri..
http://akupunyepasalaaa.blogspot.com/2010/11/noh-dah-tak-comey.html

chemay said... [Reply]

wahhh.
nicee.
banyak gak group2 yang chemay tatau,
heee
:)

Umie Artoqiemie said... [Reply]

Idea muda. segar!

Aweyn said... [Reply]

serius kreatif :)

fathiahRAIHANA said... [Reply]

Wah kreatiipnyaaa ^^

tp kami pun zaman 2008/2009 ni mmg gila band2 ni :D

eva said... [Reply]

usop ni kreatif sbb tu senang buat.. hehe

aie pandey klakar srwk kah?? haha

laskar pelangi said... [Reply]

gila kreatif dengan bahasa indie! =)

Cik tikah said... [Reply]

terbaiklah. mcm mne lah dia boleh fikir perkataan2 semua itu. siap ada cerita. hee

najihah sahami said... [Reply]

ok..mish dh tak tau nak komen apa. sebab memang komen sama je mish nak bagi...usop mmg kreatifff!!! terbaik ah...

suka baca mende2 macam ni. smbil baca, sambil kagum. sambil memuji..hehe

aQimie Ceplos said... [Reply]

HAHAAHAHAAH!!
semart weh!.

semutsengal said... [Reply]

fuiyoohh,


kolabrasi yang kewl ! kahkahkaah


kau ada band tak ?

caliph shuriken said... [Reply]

steady laa bro.. so creative ^^

EZAN IDMA said... [Reply]

hahah indie yaw!

Cik TeN10 said... [Reply]

wehh cmne nk tau sbb ape ek.. aku xpndai bab2 tu wehh.. huhu

farah hanim said... [Reply]

amboi
kreatipnye :D
hehehe

Fathiah Hamim said... [Reply]

buat sindri jugak ke tuh? memang talented :D

Jue said... [Reply]

aku lyn gak band2 indie ni tp err nowadays dah x sbb xde ms haha
btw, sorry beb tlps pdg blog ko! pelekat nye bisnes maju nmpk hihi

ABU said... [Reply]

kewl doh.. cam ne ko blh hafal tajuk2 nama2 tu semua... dan memadankan dgn ayan.. serius kewl..hahahaha

anamizu kaito said... [Reply]

perhhhh! kewl habes la usop!!! =P











luv,
cik ana

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails