Tuesday, November 23, 2010

Surat untuk awak

Dulu.. Kita selalu main tarik tali. Kau atau aku, masing² tak berani nak luahkan apa yang terbuku di hati. Masing² pun sanggup kalis rindu. Molek sangat lah kalau macam tu gayanya.


Tapi awak, orang kata penantian tu satu penyeksaan. Memang betul la apa yang orang cakap tu.


Sepatutnya saya pakai kanta cinta masa mula² kenal dengan awak dulu. Tapi niat saya masa tu memang betul² nak kenal awak dengan lebih rapat.


Pernah sau hari awak tak balas mesej saya. Puas saya missed call sampai 25 kali. Sekali pun tak dapat. Tiba² awak balas mesej saya awak cakap tak tercapai akalmu untuk faham masalah saya.


Saya sedar, saya bukannya satelit untuk tahu segala apa yang awak rasa, apa yang awak alami. Saya hanya seperti Tapak Sulaiman yang terdampar sunyi di dasar lautan.


Tapi kini saya dah dapat terima semuanya.. Semoga awak berbahagia bersama yang tersayang ;D


Hehee Tahniah untuk Elyana dan pasangan. Semoga kalian bahagia hingga ke akhir hayat amin.




* Tumpang gembira dekat penyanyi/ pelakon sempoi ini ;)
lagi * Dah agak ok dengan kehilangan MOMO.

28 comments:

My Little Diary said... [Reply]

salam,
hehe... suspen jer tau, ingatkan betul2 lah tadi, rupa2nya pasal si elyana...

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

wah tahniah kat Elyana

cOnfuSeME said... [Reply]

haha...sengal tul...:P

apik pehe said... [Reply]

hehe..apik pon baru tau semalam citer ni..

alexa yussida said... [Reply]

hehe..pandaiii~~

cantek baju kawen die..ngahahhaa:D
tahniah elyana^^
sy suke diee..sempoii kan~

Yan said... [Reply]

sengal...aku suke karangan ko..haha

efa said... [Reply]

miahahha...igtkan cerita realiti..tuptup pasal elyana da...tahniah buat elyana hehehe..mmg sempoi..elyana

Al said... [Reply]

crite hati sndiri x nak buat ke?
heheh

mulakan idup baru dgn hs baru
yg lps leh jdkn pgajaran..
slamat

YOUsoF said... [Reply]

My Little Diary> As salam.. hehee suspen itu penting dalam penceritaan... ;D


::FAIZ FARISH::> Tahniah².. Ko bila pulak Faiz? ;D

aibaks said... [Reply]

aku ingat kau yang kawen bro.. hehe

YOUsoF said... [Reply]

cOnfuSeME> haha tul ape? tulang..lang ape? ;D


apik pehe> hehe tumpang gumbira jela kan..


alexa yussida> Hehee mekaseh²..

hehee dah tiba masa nanti boleh la cari bju yg lbh kurang... ;P


Yan> Hahaa.. aku suka kata² sengal ko Yan ;D

eiffel said... [Reply]

ngehngehngeh....

samat pgantin baru gk tok elyana

BENA said... [Reply]

cantek seh baju kaler elyana pakai tuh ! heeee~



cop2! bagus ko dah ok dgn kehilangan MOMO ko tuh . teruskan semangat ! heeee~=)

=MissRynn= said... [Reply]

pasal elyana rupanya..

Ard said... [Reply]

minat elyana ke bro? haha

little_teddy said... [Reply]

YOU!
Bila tau Elyana curang ngan ko ,ada rasa nak terjun flat kah?hahaha..
Semalam aku ada satu scene menarik nak bagi kat ko kat Bangsar,tapi kamera aku kurang power tak bleh shoot la...huhuhu.Nanti la one day aku try lagi ek.SURPRISE!!!..
(aku follow tuan aku g bangsar,kaki aku pendek...jalan jauh sikit dah semput)

YOUsoF said... [Reply]

efa> Hehe realiti la tu pasal lelahu Elyana..


Al> haha sendiri punya cerita tak berapa indah la nak dikongsi bro..

ok thanx ;)


eiffel> Yup selamat² ;)


BENA> Elyana memang.. Eh² baju tu memang cantik hehee

Thanx Bena!! ;)


=MissRynn=> Ha'a.. pasal beliau je. ;D


Ard> Hahaa boleh tahan minat gak la.. kang aku minat lelaki lagi nampak pelik ;DD


little_teddy> Teddy!!
tak sebab aku duk rumah felda je.. terjun 2 anak tangga jela hehee.

waahh.. Agak teruja la ini macam. lame bangat tak pegi Bangsar...

♥e'in♥ said... [Reply]

hamboi.. cm penita setia je nie.. ;)

YOUsoF said... [Reply]

hamboi3. takdela sampai setia.. ;D

cik nur said... [Reply]

suspen jew
hehehehe
entri yang kreatif jaa :)

ahsfantasy24 said... [Reply]

yana sgt comei..
smoga bhagia ke akhir hyat :)

ahsfantasy24 said... [Reply]

yana sgt comei..
smoga bhagia ke akhir hyat :)

ahsfantasy24 said... [Reply]

yana sgt comei..
smoga bhagia ke akhir hyat :)

ToshioMario said... [Reply]

sgt sweet! u ad tgk vid smpna nikah made by CST Production? try carik kt fb nye! dey only use dslr kam je, hbt!

YOUsoF said... [Reply]

cik nur > Suspen itu penting dalam penceritaan ye Cik Nur.. ;)

Mekaseh²..


ahsfantasy24 > Ameen..;)


ToshioMario > Oh yeke.. Ok i will.. ;)

Ain Rosmi said... [Reply]

Phewit! very very nice one lah!

YOUsoF said... [Reply]

Phewitt.. nice comment jugak lah... ;) mekaseh².

I.s.h.u.r.a.I said... [Reply]

i suker elyana!!!!!
**w!nk**

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails