Thursday, November 25, 2010

Askar Lelaki Kesepian ini hari..

25 November 2010 dekat Berjaya Times Square, 5.30 petang.


Tak dapat join MEREKA kat sana, aku support dari jauuh ok gak la kan, itu yang termampu aku lakukan buat masa sekarang.. ;D



~klik gambar ni tuk mengHUJANi mereka~


MOGA KALIAN TERUS SUKSES!!

13 comments:

Qistina said... [Reply]

ranger?huhu....

BENA said... [Reply]

kire frust ar nih sebab xleh nak join ? kesiannnn . tak pe2. lain kali pulak ko g okeh ! lalala



* aku komen baek2 jek ngn ko kali nih . hahahaha *

alexa yussida said... [Reply]

hehehe..ni askar kesepian yg dlm prev entry nie:D

little_teddy said... [Reply]

miss nina ada tak?hehehe

YOUsoF said... [Reply]

Qistina> Ranger yg tak lebat sangat la.. Tahap renyai yang konsisten je ;D


BENA> Takde sampai camtu la lalala ;D

okeh².. hee

*Komen anda sangat dihargai ;)

Ain Zulaikha said... [Reply]

hujan band tu ke?

Yan said... [Reply]

ucop...aku pergi kan utk ko lah..aku wakil leh gitu?

wei jawap tag aku..

YOUsoF said... [Reply]

alexa yussida> Hehee mekaseh kerana menyadarinya ;D


little_teddy> Ade kot.. nyorok belakang Noh hehee


Ain Zulaikha> Yup.. Itu HUJAN punya band.. ;)


Yan> Hah boleh².. (kalau ade cd free amikkan aku sekali) ;D

baiklah..

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

melepak2 ngn dorg masa underground2 dolu !! skng dh tua2(tua ke ??) nih..dok umah je la..

YOUsoF said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
YOUsoF said... [Reply]

Oh yeke.. best la!! teror petik gitar gak la ni?

hehe tua tidak tapi matang.. Bagus la camtu. ;D

ToshioMario said... [Reply]

OHH tak twu ad, lau tak kite g n jelezkan U! :P

YOUsoF said... [Reply]

hehe selamat kite daripada dijelezkan.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails