Saturday, November 20, 2010

My momo is gone






Baru itu hari aku rasa GUMBIRA


tiba²


semalam aku terpaksa rasa SEDIH..



Henfon aku tercicir ntah kat mana. Abang aku yang bagi pulak tu.. Time nak balik kerja baru aku perasan. Cari punya cari tak jumpa².

Sambung cari lagi aku buat² steady. Harap terdindih or dia menyorok kat bawah² kertas je. Tapi bila aku try call..

THIS IS THE VOICE MAILBOX FOR THE NUMBER...


Tu tandanya.. henfon aku dah selamat kat tangan manusia baik hati kot. ;|












*Balik rumah aku masih buat² steady lagi.. aku just cakap tertinggal kat opis je.

Lagi * Ini hari memang terus tak dapat call. Tabah jela terima 'hadiah' ni.

32 comments:

ciknabil-a said... [Reply]

hadoii.. sabar jew la ek?
t pg beli baru keyh? ahakz!

YOUsoF said... [Reply]

yup sabar².

hahha taktau tahun bile baru beli fon lain ;D

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

ayo, sabar je lah

YOUsoF said... [Reply]

thanx bro.. kalau pikir balik buat geram pulak.. tapi da lepas.. redha jela kan..

Intan Tengku Bokhairi said... [Reply]

ingtkn binatang ternakan rupanya handset. takziah.

Qistina said... [Reply]

memang sedih kalau hilang hadiah dari orang....
sabaq norh bro....
insyaAllah ada hikmahnya....

deefaLya~ said... [Reply]

aiyokkk, ciannye. bertabah ye. =P

Myra Arshad (: said... [Reply]

awak, sabar je lah okay. hehek. ala. lepas ni macam mne sy nk kontek awk ni ? heheheh =,=

TiKa LEh said... [Reply]

hehhe...sabar2..tu tndanye suruh bli hp bru..hehhe

apik pehe said... [Reply]

sabar weh yousof..naseb bek aku xder no hp ko lg..huhuh..

Ard said... [Reply]

sabar bro...

BENA said... [Reply]

alahaiiiiii . aku paham mesti ko mood terbang abes kan . sabar okeh . nanti sim tu g amik kat center kalo ko nak no lame ko tu okeh .


dah tu . sakg ko pakai hp ape lak?

sabo2 okeh YOU. =)

BLADE EDGE said... [Reply]

salam...

sabor jer laa...

cOnfuSeME said... [Reply]

nt owg kasi bear kt kamu..

hahaha...bg kamu xsedey2 dh...^_^

alexa yussida said... [Reply]

alahaiii sabar ye wak...kte pon pnah hilang fon..hilang sbb kena seluk beg lgi dalam bas nk g raya kat mbassy...sedih sgt2 dah la baru ag beli masa tu..tp xpela,lps tu ade rezeki bli hp bru:)

efa said... [Reply]

ala ciannya...sabar erk...dugaan tu...bwa byk2 bersabar erk...beli 1 bru hehehe :)

Roxy zai said... [Reply]

aku ada extra hp..nak?hehehe^_^

Cik Akma said... [Reply]

hmm da xde harapan kot. kalo org yg btol2 jujur, da lame bg enfon tu. selamat usha nfon baruu~

sbr ye :)

Yan said... [Reply]

alahaiii ucop..cian ko..sedih aku bace kisah hidup ko nie..srot3..meh aku teman ko g carik enpon meh..

YOUsoF said... [Reply]

Intan Tengku Bokhairi> Ha'a Intan.. mekaseh..


Qistina> Mekaseh Qis sebab paham... Yup Insyaallah.. maybe sampai situ je jodoh ngan fon tu hee


Intan Tengku Bokhairi


deefaLya~> Ok tenkiu Dee... ngah bertabah pon..


Myra Arshad (:> Okeh I will. thanx.

hehee tula pasal.. kita bertegur sapa kat blog jela ye... ;D

Zumie said... [Reply]

uuuu sangat sedeh hp ilang..saba ya :)

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

ujian...!

YOUsoF said... [Reply]

Zumie> saba²... thanx ;)


CouLeur de Chiqu3> Sangat betul tu Cik..

YOUsoF said... [Reply]

TiKa LEh> hehe betul.. takpun tanda nak dapat hadiah fon baru ;DD


apik pehe> huhuh ok sabar²..


Ard> Thanx bro


BENA> Huhu agak terbang gak la... tp nasib baik tak abes.. Ok tapi cam agak malas lak nak ke center tu.

public phone je eh² aku mmg pakai 2 fon sbb bpk aku pakai celcom, senang jimat gempak habis. tapi skrg pkai 1 blk la. Kdg² terpikir fon tu blk, rase bengkek jugak hahaa. tpi da jadi kan, saba jela.

THANX Bena!


BLADE EDGE> As salam... thanx kawan!


cOnfuSeME> hehe kalau tak bagi beruang bagi wang saje pon saye sudi terima ;P


alexa yussida> oh yeke. Lagi sedih camtu.. Yelakan rezeki sentiasa ada tuk hamba-Nya.


efa> Hehee tunggu fon free je kot... ;D


Roxy zai> Takpe².. tak pandai la dune fon canggih hehee


Cik Akma> Yelakan.. jodoh kami sampai situ je kot.

mekaseh.. ;)


Yan> Hehhe.. tapi lap la dulu hidung ko tu Yan.. ;D

jom² mane tau ade rezeki dpt fon canggih mirah hehee

Afra Yuri said... [Reply]

huaa sedihnya.. dah takde rejeki la tu. sabaran ya

YOUsoF said... [Reply]

huhu mekaseh..ok da kot sekarang..

orang tua kata barang yang pergi jangan dikenang hee.

Yan said... [Reply]

eh3..meleleh sangat ke sop?alamak kantoi..ko beli kan aku tepon baru skali taw..tak aci ar ko pakai tepon baru sorg2..heheehe

YOUsoF said... [Reply]

Hahaha ko memang begitu... ;D

Kalau tak aci, ane la.. hahaa

*Aku pakai 1 fon blk skrg..

cik nur said... [Reply]

tak pew ada hikmah :)
mana tahu dapat hadia hp br ka??

Markonah said... [Reply]

hp nama momo? hihi. haha. huhu. cute tul :) harap jumpa balik laa...

ToshioMario said... [Reply]

Allah knows better y, so keep the spirit up! :0

YOUsoF said... [Reply]

cik nur > Betul tu.. hehee sangat² bertuah la kalau camtu.. ;D


Markonah > Hahaa Momotorola je sebenarnya.. harapan tinggal harapan la Cik Mar oi..


MToshioMario > Yup.. THANX U!

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails