Tuesday, November 8, 2011

Orang saje je



Bila bercuti dari kerja, blog pun secara automatik akan tercuti sekali. Tapi kalau kauorang rasanya pagi raya pun sempat lagi baca komen² pembaca sambil makan ketupat dekat dapur, maklumlah kauorang kan ada Galaxy Tab dan Ipad... Orang saje je lah. ;D



(refresh) Orang saje je adhoi, bukan apa nye pun heeee.



• Orang saje je update blog ni lambat². Kan student macam orang cuti seminggu.

• Orang saje je nak biar traffic blog wangi ni terus kebabom.

• Orang saje je nak biar nuffnang bagi BE yang ke 35.

• Orang saje je update status FB yang sempoi biar orang nampak sempoi macam Azroi.

• Orang saje je minat Irma Hasmie sebab dia tak minat kat orang. ;D

• Orang saje je buat macam ni sebab nak tunggu perlian kauorang.

• Orang saje je buat entri macam ni sebab bos orang sediakan banyak kerja untuk dibuat.



50 comments:

najihah sahami said... [Reply]

alolo....macam baikkkk je cakap guna orang2 ni kan.

Amna.Qadeeja said... [Reply]

org sje je dtg blog awk sebab nak komen kikiki ;D

Bella Bell said... [Reply]

orang suka baca blog dia..
orang suka dia..



emm.. cool gak ea bahasakan diri orang ni.. hahaha

shzyswl said... [Reply]

orang-orang betol la haha

si robot comel said... [Reply]

orang pun saja je baca entry lu. haha

YOUsoF said... [Reply]

• najihah sahami > Mish memang baik orangnya.. ;D

• Amna.Qadeeja > Orang pun saje nak cakap terima kasih.. ;D

• Bella Bell > Orang pun suka.. haha

Kan kan..

• shzyswl > Orang memang orang.. ;D

• si robot comel > Terima kasih ye orang ucapkan.. heheh

ikan said... [Reply]

banyaknya orang

fuyohh!fuyohh!

haha

alif haris said... [Reply]

orang datag ada hajat .. nk melepas ..haha

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

hahahaha ! teringatt pulak si johan neh . takleh blah toi .


#org saje je komen sbb suka entri neh :)

dill said... [Reply]

orang utan? ops.

dill.

Umie Artoqiemie said... [Reply]

org saje je tanak komen..

Azham Vosovic said... [Reply]

hehehehe...

kenapa bunyi mcm frust je ni?

Fathiah Hamim said... [Reply]

untunglah sape ada tab apa bagai. hehe

ayiehulk said... [Reply]

org saje je nk komen2 kat sini sbb nak suroh YOU komen balik belog org... +___+

Lea Isnawi said... [Reply]

dh lama x guna ganti diri orang

tp kan rasa cm gedik la ko gune orang..hehe

ABU said... [Reply]

ye la ko yousof..haha

Tasha said... [Reply]

org saje je pun dtg bace..:P

ToshioMario said... [Reply]

orang saje je tersuka gif dia, :>> daebak!

C.M.A @ CikMoonAdnan said... [Reply]

org saja je xmoh dtg blog nie.. sbb lambat update blog.. ^__^

Faidhatul Arfah said... [Reply]

org nk ucap slmt raye korban ahahahhaa (;

ILA HonEyBuNNy said... [Reply]

aloooo orang neh....saja ja tau..hehehe...orang pun saja ja komen entry neh..ehheh


btol tu..lau cuti mls nak nak berblog..tapi nak jugak update..ehhehe

khairul akmal bin azman said... [Reply]

ayat skema ni..keh3..
suke komen ila kat atas ni
hehee

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

orang saje je komen2 sini.. tu pon xle

*aku ske ayat si johan ni..tp cam sedih lak entri kau neh .huu

syakey said... [Reply]

haha! tepat skali. mmg blog tercuti. ni sebab cuti raya, kalau cuti biasa2 boleh la lagi nak lepak2 depan blog haa.

irma hasmie makin cantik kan bila dh bertudung. yg pompuan pon suka tgk dia,apatah laki,ye dakk

;D

Fyqa said... [Reply]

org org org org






ongonggonggongggongg

hihi.

Fyqa said... [Reply]

org org org org






ongonggonggongggongg

hihi.

Fyqa said... [Reply]

org org org org






ongonggonggongggongg

hihi.

EZAN IDMA said... [Reply]

orang saje je komen entry ni sbb org suke kat abg yousuf. k tetibe,

Daddylicious said... [Reply]

sesaje jer singgah sini...

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

orang saje je dtg sini jenguk2. heehehe

Hanie_Dew said... [Reply]

orang saje je datang komen nak tambah jumlah pengkomen blog Yousof. hahahha.

HaiDa HiDa said... [Reply]

macam cakap ngan mak n ayah lak orang2 ni.. hehee..

kalau kat kampung mmg tak smpat nk jenguk blog.. ada je keje nk wat..

Hanie_Dew said... [Reply]

ok la. tak nak komen. nak jadi silent reader la.

Faaein Talip Roy said... [Reply]

oghang tetiba teringat nak datang sini.. nak ucap selamat hari raya haji dah lepas pulak..

selamat hari rabu lah.. hahaha.. ;p

Juno said... [Reply]

orang saje je datang sini sebab.. uh,.. okay aku takde idea.
bai.

Robin said... [Reply]

org dtg singgah sini jap..

Cik tikah said... [Reply]

orang saje je nak lawat blog nie. hehe..

Liyana Zahim said... [Reply]

Lah.. Sawan saja ke apa ni? Eh irma hasmie skrg rmai suke sbb skrg die da lawa kai tdung.. Aku pun suke.. Tp takdelah minat.. Hahaha~

Sarah Mohd Saleh said... [Reply]

eceh..sj nk bg diri retis letewwwwwww

Nia Ridzwan said... [Reply]

orang pon suka irma hasmie. makin ayu bila bertudung =D

Hanie_Dew said... [Reply]

orang pu saje je nak nyemak kat komen ni. hahaha..

Ain Zulaikha said... [Reply]

orang datang ni tak bawak haiwan kesayangan hahahha

semutsengal said... [Reply]

orang saje je komen.sbb nanti pageview awak naik.melambung.

cool tak?

BENA said... [Reply]

Hahahahahahaahhaha. aku rase kau guna perkataan orang2 ni . rase macam ishhh nak sopan jer dengan awak tau . eh awak la pulop. HAHAHAHA ;)

WZ said... [Reply]

Ko ni sihat ke? *Hulur multivitamin*

amir aizat said... [Reply]

student mmg cemtu kan, haha

alexa yussida said... [Reply]

peh.orang saja je arh nak tnggal tapak kaki..orang-orangan..hehe:D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

orang nak kata selamat bekerja dgn dedikasi okay!

orang dah tgk dah cite raya tak jadi tuh, tp kureng best lah..

orang minat Heliza helmi....orang sibuk jugak nak interframe kan..okay, bye boyfren Irma hasmie., ;D

tomatokering :) said... [Reply]

irma akak kitewww lah .. booo ~ :ppp

Jue said... [Reply]

Orang sj je komen sbb orang sgan orang hr tu bc blog ni senyap2 tp x komeng mcm otomeng hihi

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails