Tuesday, January 31, 2012

Pelekatku pelekatmu jua

Assalamualaikum


Tujuh sticker bomb, main lekat², satu berkenan di hati apa lagi order la cepat. (Ikut lagu 10 budak hitam) ;D




Saja nak beritahu selain pelekat/ sticker, kitaorang juga sedia menerima tempahan banner & bunting. Segala sokongan kalian didahulukan dengan ucapan terima kasih dan jangan serik untuk tempah lagi. hehe. 


Harap² ni cukup besar untuk dilihat dan diklik. ;D



Iklan untuk para gadis:
Kedaikiz  ada  kontes
ohsem, jom serbu!
















Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

23 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

skang byk kete lekat kat bonet depan.... kat tepi pintu, kat atap ketepun ade...

Cik TeN10 said... [Reply]

banner dan bunting.. bunting tu mcm mna ekk ?

syafiqakarim said... [Reply]

wewitt ~~~~~
macam macam ada.HAHA.

Azham Vosovic said... [Reply]

YOU, sory la...

I da lama cakap nak beli satu...

tapi tak terbeli-beli lagi....

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

indeed, macam2 ada dengan usaha dan keringat usop sendiri. sukses buat usop...

Wadi AR said... [Reply]

mohon belanje

Fee Hafeezah said... [Reply]

usop, banner kira mcm mane? standard size..nak survey harga :D

semutsengal said... [Reply]

ni belum ada mesin printing lagi, kalau ada lagi kebabooomm !!!

aQimie Ceplos said... [Reply]

Perh. boleh bagi satu babe? hahah guroo je
Semoge berjaye sop :D

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

cikten10.. bunting tu yg mcm banner jugak tp dia panjang ke bawah kan? ye ke yousuf? pepandai je aku ;p btw smart la sticker ko!

missSenget said... [Reply]

terbaik laa ucop..!!

moga dimurahkan rezeki..

My Life's Journey said... [Reply]

wahhhhhhhhhhhhhhhh banyaknya tuuuuuuuuuuu .. hebat2 ..pandai buat pelekat ..umi lekat cuingam kat dinding pandai la hahaha .. chayok2 bro!

najihah sahami said... [Reply]

waaa..makin berkembang la rezeki usop t. cepat kayo...cpt cari bini. cpt kawennnn.wahahaha..

kocix! said... [Reply]

ate brape saiz sticker ni yop?

aleen aiden said... [Reply]

waaa kewl!

YOUsoF said... [Reply]

Cik TeN10 > Ha betul la macam yang Paani tolong jawabkan tu.. ;)

Standard size untuk bunting 2' X 5'. Untuk banner pulak banyaaaak size. hehe

YOUsoF said... [Reply]

Terimakasih² untk yang lain atas doa dan mintak belanjannya ;)

-Incek Fik- said... [Reply]

Salam brader Yousof..

serius minat dengan sticker ni, kalau balaik malaysia nanti cadang nak tempah sikit la, maw kasi lekat kat motor. memang minat sticker ni lebih² lagi kalau design dia cantik dan kemas!


Siap ada blog lagi kalau nak buat tempahan! Memang terbaek arr bro!

Semoga maju jaya dalam perniagaan ni dan dimurahkan rezeki oleh Allah :)

aiEz said... [Reply]

smart oh yousof...kenan tapi xtau nak lekat mana,hehe

khairul akmal bin azman said... [Reply]

teruskan business lu yer beb..

gua keje mencari duit.
rarely layan blog da beb

CekbOlat-bOlat said... [Reply]

wooo.. stickerrr

alif haris said... [Reply]

bunting tu pemende sop ? huhu
tasik dayag bunting ?

Jue said... [Reply]

aku kawen nanti oder bunting dr ko =P

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails