Thursday, December 15, 2011

Bukan kerna nama



Alhamdulillah akhirnya selesai jugak keychain nama untuk buah hati aku ni, Nisyasofeabella. Panjang sangat nama, aku bagi tiga je la. Macam tak percaya aku pandai buat benda secomel ni. Aku yakin dia mesti suka dapat hadiah special macam ni.

Buat benda ni kena banyak sabar dan teliti. Aku pun tak ingat berapa ratus minit aku guna untuk siapkan benda comel ni.


Tapi demi buah hati yang tersayang, aku buat sambil tersenyum sambil menyanyikan lagu kegemaran dia dengan kadar perlahan, berulang-ulang. Tup² dah siap. hehe


Puas hati bila dah siap, lebih² lagi sebab aku buat bukan kerna nama. Ok ayat atas ni semua direka khas dan bukan aku yang bertanggungjawab buat benda comel ni. Hahaha. Semua ni hasil kerja tangan BENA! Nama² tu pulak nama anak² buah + akak + adik aku. Ada lagi 186 semuanya, tapi tiga biji ni pun dah cukup mencomelkan entri ni kan.. ;D

http://kedaibena.blogspot.com


Apa guna aku letak link atas ni kalau kauorang tak klik dan tak tempah, kan? ;D



Kalau kauorang rasa atas tu tak cukup comel, aku letak la sekali gambar ni dengan harapan kauorang rasa jeles dan terus tempah untuk nama kauorang pulak.. hehe
Zikir Hari Khamis

SUBHA NALLAH HIL A'ZIMI WA BI HAMDIH
(sebanyak mungkin)
~Diampunkan dosa kita walau sebanyak buih di laut atau pasir di bumi Allah~



Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

47 comments:

Wadi AR said... [Reply]

ingat nama neealofa td

Cik Anita said... [Reply]

nama yusof yang gerak2 tu comel..

tp malangnya aku x minat benda2 comel camni, sebabnya comfirm aku akan hilangkan. haha

:P

KizZ said... [Reply]

HAMBOI NAK JUGAK ! HANTAR KAT JIRAN !

-CHIX-

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

alahai,
comeeeeel nyeee! :D

Kartini said... [Reply]

ya ampun comel nye. pndai . kreatif !

najihah sahami said... [Reply]

mak aihhh..sakan bena!! comel cube yousof tu..hehe.bena memang kreatif kan. macam usop jugak.

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

heee, these are all lovely..how the way to make the these all?

said... [Reply]

curik zikir kejap XD

oh, btw, lawa kau kait! hahahaa..okay2..lawanye bena tu kait ;P

si ngokngek said... [Reply]

fuyoo,cute gila..

eh anak buah yg nie tak mau bagi ka..hee

BENA said... [Reply]

okeh ! sungguh terharu kau buat entry ni Usoppppp ! heee ;)


orang saje je nak try buat cube YOUsof tuuu . ;D



aku suka sebab kau hepiiii . hi hi hi ;)


hadiah istemwa di antara kita je ye tahu . HAHAHAHAHAHAHA ;)



cop ! semoga anak2 buah kau hepi okehhhhh ;)


;D ;D ;D ;D



* senyummmm sakan *

chemay said... [Reply]

comel.
:)

LAici KAng Ais said... [Reply]

terbaeeeeekkkkkkk

TiraPengemis said... [Reply]

nak jugak!!!

aiEz said... [Reply]

comel2,ak suka benda comel2 ni..hehe

ikhwan said... [Reply]

usop :)
hahah

missSenget said... [Reply]

aku br nk kagum kalo ko yg buat.. :p

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

cumel .hehe :)

anamizu kaito said... [Reply]

dah nak pecaye dah memula itu YOU yg buat..cisss~ =P







luv,
cik ana

Pamie said... [Reply]

ui, lawa2..tapi adakah aku cukup comel untuk benda secomel itu? haha

azalia hjsalleh said... [Reply]

chumel sungguh

si robot comel said... [Reply]

sungguh comel betul,wahwah

laskar pelangi said... [Reply]

comel comel;)

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

dulu mase kt tmpt belaja pun aku ade beli dr kwn aku..but now dia dh tak jual dah.hihi

Cik TeN10 said... [Reply]

mati2 aku percaya kau buat sendiri !! terkejut gak la aku kl ada lelaki yg buat benda2 cenggini.. haha

Cik tikah said... [Reply]

wah! ada bakat la :)

Abang Jonni said... [Reply]

walaweiiii..
cantik ah..
huhuhuhu

Cik TeN10 said... [Reply]

kalau tak siap aku cerita tu tajuk 絶対彼氏=zettai kareshi

Miz Novexx said... [Reply]

comel, mesti sape2 yang terer buat menda kiut ni penyabar orangnya kan? :D

eva said... [Reply]

wow! comel giler! mcm 3D hehe..

Cik TeN10 said... [Reply]

wahhhh.. laju gila siap donlod dh ! haha
dah lama dh aku tgk tu yg ingat2 lupa tajuk tu.. selamat menonton !! :)

Ieja said... [Reply]

superb comel..mmg jeles..hehe

ishiko said... [Reply]

ok, yg kaler biru mcm dadu tu mmg menjelesskan

adwafarahin said... [Reply]

comelnye!!! nk satu!

Akmal Khalidah said... [Reply]

Comelnyaaaaaaaaaaa xD

syafiqakarim said... [Reply]

hahah bena mmg pandai kan.

myra azraff said... [Reply]

wohoo-ohsem.
aku pon ader bende ni.tapi takde lah panjang sampai perlukan 3 keychain.ahaks :D

fathiahRAIHANA said... [Reply]

amboi comel comelnye :>

nabByla said... [Reply]

comel gilak! org baru jew tempah ngn membe sebelah. drg amik tempahan.

awk, bagi la nama kite yg last skali tue. comel la... haha!


-bella-

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

perghhhhhhhhhh ! eyraa suke gilerr keychain kak bena nehh , tapi belum tergerak hati nak tempahh laa . yess ! abangg sgttt jeless yang abg usop punyee tuu . duhhh SMARTTT gitu ~

Azham Vosovic said... [Reply]

mmg YOU buat sendiri la ni?

hurm...meanrik dan comel....

ABU said... [Reply]

biar betol.. pandai kau buat.. cantek la.. aku nak tempah dua ti biji.. yang ada tulus ABU ENCHEM..

ABU said... [Reply]

*tiga

ABU said... [Reply]

aku dah msg dia.. dia tak reply pung.. aku nak satu jak pun hahahahaha
tpi 9 huruf ya Abu enchem.. cas lebih sikit la kot hahahaha

Rain said... [Reply]

ce try nama RAIN plak.

talented and creative mind! ucop best :D

syakey said... [Reply]

comel kot yang last skali ni! :D

atiqah said... [Reply]

laaa ingat yousof yang buat.Baru ingat nak tempah.xplaaa xjadi

manis said... [Reply]

cehh..yo yo den ingat ekau yg buek.. tak cayo den..kekekke

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails