Wednesday, November 16, 2011

Wordless Wednesday #15







Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.



33 comments:

sergeant keroro said... [Reply]

yusof muda? hehe XD

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

eyra suke tgok sticker nehh . nmpak sempoi jee :)

#lesung pipit kite same tempat ek . cepat gimme five ! :D

Aweyn said... [Reply]

da join :)

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

encik..nak sticker satu :)

KizZ said... [Reply]

WAh.Smart!

Cik tikah said... [Reply]

wah!! hebat! nak satu :D

laskar pelangi said... [Reply]

waaaa..kacak bergaya !!

missSenget said... [Reply]

bila aku berpeluang nak dpt stiker ni secara percuma..?



semua pn aku nk percuma..kakaka..

syaEYRA said... [Reply]

nak itu

Cik Anita said... [Reply]

heyy.. dats mean encik yousof comel??

bulih kah? haha.

cantik ekceli~~

aReLaN said... [Reply]

thanks sudi singgah blog saya.xprnh join pn wordless wednesday ni.hr rabu busy smpi ke mlm.haha...nk pakai maxismovies buy 1 free 1 tu kna ada paypal.untk buka paypal kna link kad kredit atau akaun bank.nk tau lbih try tnye maxis centre.gudlark

Munnafendy said... [Reply]

cool =)

adwafarahin said... [Reply]

rambut pacak warne biru tuh! hehe

Syahirah Suhaili said... [Reply]

usop! rindu la nak komen cnie..slalu dtg je,jd silent reader akhey2 nie..sbb laptop tgh problem,tu yang jrg update..hehe..comel je pelekat nih..rambut bergaya..hehe

Lea Isnawi said... [Reply]

wah wah! nak sticker jugak

EZAN IDMA said... [Reply]

alahai hensemnye

Ieja said... [Reply]

kreatif :)

najihah sahami said... [Reply]

hohoho...mmg dh jai trademark usop h sticker2 ni kan....untunglaaaa kreatif!!

BENA said... [Reply]

nanti aku nak try buat felt bentuk muka kartun kau ni . InsyaAllah okeeeeee ;) doakan aku berjaya dan doakan aku RAJIN . HAHAHAHAAHA ;)

budakampung said... [Reply]

ko buat banyak2 lpastu pergi tampal sekitar bandar..macam kolony dulu~hahahaha..baru kool

nabilah_2908 said... [Reply]

comel je sticker dia... :)

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

youth yousof? this is so nice :)

HaiDa HiDa said... [Reply]

cantik la design tu..

fathiahRAIHANA said... [Reply]

kiutnya sticker tu :)




rmbut pacak kaler pepel ade x ? hihi.

alia zainol said... [Reply]

me too! youth alia hehe :P

ekabukanmakcikkau. said... [Reply]

sepatutnya aku dapatkan sticker ni haritu kan? tapi aku tak email kau kan? fine! fine!

semutsengal said... [Reply]

kau taknak poskan dkat aku sop?


hahahHHah

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Menarik

Liyana Zahim said... [Reply]

Apekah itu???

Rara. said... [Reply]

seperti soklan diatas, apakah itu?


stiker kah? kalo yerr, memeii awesome ah!

syakey said... [Reply]

sticker comeyyy aihh...

Miz Novexx said... [Reply]

dah ada satu, boleh tak mintak poskan lagi satu.... hahah XD

Jue said... [Reply]

Cool gilos *pengsan sbb cair nengok hahaha

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails