Wednesday, October 5, 2011

kontes dialog bai Budakampung







syarat-syarat penyertaan:
-follow blog ini untuk tahu perkembangan kontes.. (tak wajib)
-buat satu entry bertajuk " kontes dialog bai Budakampung ".
-letak gambar yang korang dah edit tu.
-kemudian linkkan ke entry ni.
-tagkan sekurang-kurangnya seorang blogger dan pastikan dia aktif blogging dan tahu bahawa dia ditag (tak wajib..hanya bertujuan untuk memeriahkan lagi kontes ini) :)
-tinggalkan link entry korang tu kat kotak komen entry tu.



Aku telah di-tag oleh budaktaktakutwarna dan aku mahu tag : Mr. Double A ;)

46 comments:

nabilah_2908 said... [Reply]

erk..!! ketul2 itu sngt lah........

pape pun..good luck..!!! (^_^)

YOUsoF said... [Reply]

;D

Untuk kesedartam bersama..

Terimakasih²..

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

haha lol

adwafarahin said... [Reply]

hahahahaha

*gud luck ucop!

Bit Zamri said... [Reply]

Oi mcm best je kontes ni. tag la aku.! haha..

YOUsoF said... [Reply]

• ::FAIZ FARISH:: > LOL! ;D

• adwafarahin > Terima kasih! hehe

• Bit Zamri > Hahah join je Bit!

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

all the best

YOUsoF said... [Reply]

Thanx Nis.

dill said... [Reply]

selamat menang!

dill.

~SukEMakAn~ said... [Reply]

errr....
dialog sedikit loqlaq
hehehe
gudluck
^^

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

thanks usof!! hehe

nanti aku joinn :)

Bella Bell said... [Reply]

errr.. gua tengah makan ni.. hahahahha!!~


good luck :)

laskar pelangi said... [Reply]

eiii..pengotor! Heeee~

g0od luckkk:)

Peah Glemer said... [Reply]

ketul comel? HHAHA

teha said... [Reply]

eerrkkk. comel ek ketul2 tu ? haahhaa !

alif haris said... [Reply]

yerkkk .. ketul2 .. haha
gdluck sop ..berpotensi utk menang ni :D

syakey said... [Reply]

tgh minum2 sembang pasai toilet pulakkk -__- hahah


mcm menarik! smoga menang!

ekabukanmakcikkau. said... [Reply]

lahh aku ingat kau punya kontes. wakluu baru ingat nak suruh bagi hadiah iphone 4s. ceitt

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

eyh, kontes ini lucu but menarik ;)
best of luck ok!!

Faidhatul Arfah said... [Reply]

good luck. heee (;

ABU said... [Reply]

jus lobak dan bio aura tu tak menahan hahahahhaha

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

hahaha..ketulan comel?

Eh, bio aura? selamatkah utk diminum? haha..macam-macam lah kau ni pakcik..

Gdluck utk contest nih ;)

Azham Vosovic said... [Reply]

semoga berjaya dgn contest ini hehheheh

anamizu said... [Reply]

euwww memberi gambaran jelas ketika di kedai makan tatkala mahu minum..hehe

selamat menang YOU! ;)




luv,
cik ana :)

Izzaty Ishak said... [Reply]

Weeeeewit!

Good luck ya Sop! :D

Eh macam familiar je ayat ketulan comel tu. Err, yuck! Hahaha.

syrupmasin said... [Reply]

ketulan comel?? apakah?? haha

dhiera said... [Reply]

good luck babe~ nak muntah saya baca ketul2~

Cik Anita said... [Reply]

pasai pa lah sebut gitu tuuuu~

aish. semoga berjaya lah kamu!

Syahirah Suhaili said... [Reply]

apa yang comel tu? haha..siap minum air bio aura lagi..haha
neway,gudluck ye! :D

BENA said... [Reply]

eyewwwwww . ketul2 cakap time makan. hahahaha ;)


ayat encikUtop sopan la pulop. heee ;)

-Incek Fik- said... [Reply]

Aku benci manusia pengotor yang malas nak flush taik sendiri. Kalau jamban sendiri takpa jugak, tapi ni jenis umum punya.

Jangan arr pentingkan diri sendiri.

Umie Artoqiemie said... [Reply]

wekssssssss.. lu copy wa punya air ! tanak kawan!


*rumah aku dari masjid 10 minit kalo gune motor..

Fara E's said... [Reply]

haha , sengal ! GL ouhh

aQimie Ceplos said... [Reply]

HAHAH!
NI kes submarine tak tengelam la ni. ahaha!
goodluck cop :D

Oasis said... [Reply]

Kalau menang nanti jangan lupa bagitau...

budakampung said... [Reply]

erkkk..ketulan comel?? hahahaha! huduh tol! btw thanx join eh! :)

said... [Reply]

ketulan comeii!! haha..good luck Yousof ;)

syafiqakarim said... [Reply]

errr..ketul2?comel?hahaha
bau?harum tak? -.-
phewit.menang jgn lupa banje ngeteh org kg :p

CIK TOM said... [Reply]

hahahaa...mendalam dialog ni..good luck!!

Syazwan Che Deraman said... [Reply]

cakap ketul ketul sambil minum air.
marbeles
ahaha

chemay said... [Reply]

gudluckkk!!!
:)

aiEz said... [Reply]

euwww apakah?ketul2,huhu..

khairul akmal bin azman said... [Reply]

pengotoq btui masyarakat skunk..
xde kesedaran sivik.
haha

lynda salim said... [Reply]

amboii !

minum lobak susu sambil cerita ketul2 .. hahah . hilang selere wehhh..booooooo hahaha

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

HAHAHAHA . watak utama idin adn abg usop ! cnnot goo .

eeeee !

Jue said... [Reply]

argh knapa ketul2 tu harus ada lol!!
dah la tgh mgunyah mkanan hahaha

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails