Wednesday, March 23, 2011

Open your mouth then shut your mouth...



































* ALHAMDULILLAH Irma Hasmie dah bertudung. Kalau dulu wajah dia manis dipandang, sekarang ni sangat² manis dipandang.. ;)

Harap² dapat la tutup mana² mulut tempayan yang pernah bagi 'hadiah' kat dia dulu tu.




★ Selagi rasa kata² kita masih membina, keep it on je~

20 comments:

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

ALHAMDULILLAH IRMA DAH BERTUDUNG
:)

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

ALHAMDULILLAH IRMA DAH BERTUDUNG
:)

syaEYRA said... [Reply]

ayu dia bertudung

efa said... [Reply]

suka tgk irma bertudung skrg mmg lg2 la sweet :)alhamdulilah

Oasis said... [Reply]

Best la statement tu...sgt memberi makna pada byk situasi.

Cik Akma said... [Reply]

manusia mmg xleh duk diam. org buat baik pon nak kecoh. lekk laa

;p

ToshioMario said... [Reply]

Ohaiyo Gozaimas!
(Nak that lady with kimono tu bley?)

:p

Sekarang season cakap sal mulut ea?

nwy, GUD 1! ^^

Azham Vosovic said... [Reply]

Alhamdulillah, makin ayu dia kan?

YOUsoF said... [Reply]

Anisa Hang Tuah > ALHAMDULILLAH..... ;)


syaEYRA > Yup.. Tak lame lagi keluar kot tudung jenama Irma.. hehe

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

nice la pic ko.... bergerak2....


irma kata nak lunch ngan aku sabtu ni.... (tetibe)

King Of Single said... [Reply]

oyeahhhh! ALHAMDULILLAH

Raji berkata said... [Reply]

nk baju cmtuh ada tak?
hahaha ;D
alhamdulillah dia dah bertudung
syg ak tak kenal pun spe irma x.x"
nnti ak google

BENA said... [Reply]

aku nak tempah baju macam ko boleh YOUsof ! hahaha :)

ʇıqqɐɹ ʞıɔ said... [Reply]

cantik baju..ada jual x? hehe

Shamsuddin Amin said... [Reply]

Alhamdulillah... =)

cOnfuSeME said... [Reply]

hehe..suke tul irma ye...;P

salwaismail said... [Reply]

cantik sgt bila dia bertudung.
:)

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH:: > Thanx.. biase² je la tu bro..



hahaha tu pun pas dia cancel ngan aku.. ;D


King Of Single>
King Of Mingle : ALHAMDULILLAH.. ;)


Raji berkata > saiz S je ade, ko nak gak ke? ;D


Yup.. google²..


BENA > Takleh la Bena.. aku tak ambek tempahan.. ;D


ʇıqqɐɹ ʞıɔ > Tidak.. harap maaf.. ;D


Shamsuddin Amin > Alhamdulillah.. ;)


cOnfuSeME > Lagi suke bila dia da bertudung.. hehee


salwaismail > ;)

adwafarahin said... [Reply]

comel oh die bertudung :)

YOUsoF said... [Reply]

yela kan.. ;)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails