Saturday, March 19, 2011

Mulut mesti mau senyum

Assalamua'laikum selamat hari sabtu, korang happy tak tu? ;)





~Si pelompat (kawan) atas ni memang patut gembira + bersyukur sekarang ni~


Sebab dia baru je kerja dalam 2 bulan, tiba² secara bestnye company pilih dia tuk ikut training kat Germany selama 2 bulan. Sangat bertuah ko Daus. Yang terbaik tuk ko! Kami sebagai kawan tumpang gembira.




Jangan buat² terlupa 'jajan' kitorang dari sana ok ;D















★ Kalau tengah sedih sekalipun, ape benefitnya kalau terus ;( kan.. Baik kita ;) paling kurangpun hati jadi tenang~

23 comments:

aisyahyusof said... [Reply]

betul3, mesti selalu :) kalau nak senang hati,

btw, congrats to him

YOUsoF said... [Reply]

aisyahyusof > Kan².. ;)

adwafarahin said... [Reply]

waaa sgt2 seronok la kan..sya congrats to him :)


adwa pon nk kene senyum jugak nie even keje menimbun hee:)

Raji berkata said... [Reply]

woahhh balik nnti jgn lupa suh dia bli ole2 dri German weh
;P

YOUsoF said... [Reply]

adwafarahin > Yup...




kerja, mane penah habis rite. So that wujud senyuman tuk buat kita lebih relax dan tenang.. ;)


Raji berkata > Hahha.. Dah pesan gak kat beliau sebelum berangkat tu.. Harap² ade la tuk kitorang. ;D


Nak tunggu aku jejak kaki kat sane, tak tau berape ribu jam lagi... hahaha

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

nak jajan jugak
:D

ʇıqqɐɹ ʞıɔ said... [Reply]

senyum2 ;) :) :)

bestnya pi Germany
beruntung badan

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

Wah Bestnya... aku dengki ngan dia....

cOnfuSeME said... [Reply]

wahh untung la kwn tu...congrat tuk dia...

*nak gak jajan...:P

Abang Jonni said... [Reply]

melompat kegembiraan tu namanya.... huhuhu

Amna.Qadeeja said... [Reply]

waahhh,germany tuh congrates to him !

yup,senyum itu pengubat segalanya :)

ToshioMario said... [Reply]

1 !
2 !
3 !

SENYUM!!

Gud one! *applause*

Shamsuddin Amin said... [Reply]

wah, untungnye dia...
best tu...^^

alexa yussida said... [Reply]

suka ayat yg lastt tuh sbb mmg tgh sedih sikit nih..huhu..tahniah daus..wahh germany:) best2

bunga said... [Reply]

yeyee...kena selalu sennag hati..n senyum..sbb senyum itu mampu buat kita lebih tenang..

Oasis said... [Reply]

Wow bestnye dpt gi ke negara yang rakyatnya mmg smart bila bekerja. That's why la banyak jenama2 terkenal dikeluarkan dr sana.

Cik Akma said... [Reply]

woww bestnye germany kottt ;D

YOUsoF said... [Reply]

Anisa Hang Tuah > Tunggu dia balik ok.. ;D


ʇıqqɐɹ ʞıɔ > Tahu takpe... bukan selalu dapat tengok tempat orang camtu kan..


::FAIZ FARISH:: > Dengki positif takpe kot... hehehe


cOnfuSeME > Tula kan.. tunggu dia balik, kalau ade rezeki adela jajan tu hehehe.


Abang Jonni > Haa... cam yang Bang Jon selalu buat bila dapat peluang tidur lelame kan... ;D

little_teddy said... [Reply]

YOU....ko soh kawan ko tuh sampaikan hai aku kat micheal ballack yeee..HEHEHEHEHE.....saje je nak kenekan ko..Grrrr...matan matan.

YOUsoF said... [Reply]

little_teddy > Harap dia terserempak ballack kat pasar malam sane.. ;DD


sebelum matan jgn lupe bismillah... ;)

apik pehe said... [Reply]

laaa yousof..kim jajan gak untuk apik skali tau..hehe..

YOUsoF said... [Reply]

apik pehe >Hehe.. jajan aku tu pun tak sure dapat ke tidak Pik.. ;D

BENA said... [Reply]

wahhhhhhhh best2 ! ko pulak bile bos ko nak antar ko ker JEPUN ? boleh la aku kirim jajan2 jugak kat ko ! hehehehe :)




cop ! ape maksud ayat ko kat bawah tu ha ? :)

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails