Friday, February 18, 2011

Artis dari Malaysia

Assalamua'laikum sahabat, salam jumaat ;)



Yang lelaki sibuk nak jugak tebuk lubang kat cuping telinga. Diorang ingat bila da ade besi tergantung kat telinga tu muka yang lesu boleh bertukar jadi bermaya? Kalau camtu lagi bukan ke lagi senang masuk guardian cari GARNIER MEN..









Ayat biasa yang keluar dari mulut artis perempuan Malaysia yang berpakaian seksi :

"Family lebih mengenali saya"

"Saya lebih selesa dengan gaya camni"

"Yang penting saya tahu apa yang saya buat"
















Dengan bapak Nabila








★ Artis ke, artas ke semua pun manusia biasa. Tapi yang luar biasa bila manusia tu tak reti² nak baiki kesilapan diri~

21 comments:

syaEYRA said... [Reply]

nama pon artis, mesti dia org nk buat yg extra ordinary dr org2 biasa nih.

efa said... [Reply]

fuyo0..ngn amy search lg tu..jeles ngn usop ni..biasa la artis..tp artis jga macam manusia biasa gak...cuma diorg lebih femes dri kita yg biasa eceh

apik pehe said... [Reply]

haha..yousof wehh..aku suke karya zint..

aisyahyusof said... [Reply]

errk, Slay lah pulak :)

Amna.Qadeeja said... [Reply]

huhu kdg2 mnyampah ngan artis nih ble ditegur mcm2 alsan,setuju sgt ngan dialog tuh..nk jd public figure sgt tp lnsg xtnjuk cntoh yg baek !

btw, brgmbr ngan amy search tu auwww heheh ;D

YOUsoF said... [Reply]

syaEYRA > Tapi extra ordinary yang tak berape syok nak didengar pulak tu... tapi ramai jugak artis yang boleh bagi contoh baik..

YOUsoF said... [Reply]

efa > Hehehe jelez pun bukan dapat ape Efa.. Baik senyum je ;DD

betul, kena pandai la bawak diri kan..


apik pehe > Waah perasan ko eh.. tu hadiah aku dapat 5 tahun lepas kot.. aku pun suka style dia.

CGG said... [Reply]

artis kan insan seni..
jiwa bercabang istimewa

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

tp tak semua artis tak elok... ade gak yg elok...

Abang Jonni said... [Reply]

phewwittt... Amy search la... minat dia ahh... huhuhu..

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

wahh jumpa amy... !! igt asal usul je sudah...

YOUsoF said... [Reply]

aisyahyusof > Hehe Slay takpe kot.. beliau bukan melayu ;D


Amna.Qadeeja > Yang buat kita menyampah bila selalu sangat denga cerita buruk pasal artis kat paper.. Dah masuk industri ni patutnye oandai² la jaga diri kan..

hehe brader Amy tu bagus kan.. berjaye kat dunia, dia still ingat akhirat..


CGG > Betul tu CGG.. tapi kalau terlebih 'itimewa' tak syok jugak kita nak tengok kan..


::FAIZ FARISH:: > Yup.. Tu pasal aku kate semua pun same je.. hati je yang membezakan..


Abang Jonni > phewwittt jugak bro..

ape lagi lepak makan la kat restoran dia bro.. Untung² dia amek order ko Bang Jon.. ;D


CouLeur de Chiqu3 > @ tahun lepas punye gambar tu cik..

yup sangat² sokong tu!!

cOnfuSeME said... [Reply]

xde untung kalau hal artis2 ni...baik pk blog je...:P

little_teddy said... [Reply]

encik yousof!

eleh..setakat bergambar dengan bapak nabila...tak heran la.Sebab aku pernah gak bergambar ngan dia..Ehh silap, bukan aku,tuan aku.Heheheheh. Ooooo...ko nak cakap pasal artis kite yek.Bagus bagus...ayat paling best "Antara saya dan Tuhan saja yang tahu sebab apa saya bukak tudung,untuk carik rejeki untuk anak anak"...Mak aihhh...seram gua dengar.

nadzirah aqilah said... [Reply]

dorg tu dah buat silap x pernah mengaku.. pastu mula la alasan yg sama keluar.. gosip panas! gosip liar! what everrrrrr...

jadilah diri kita yang sebenar dan berusahalah menuju ke arah kebaikan.. (^__^)

Myra Arshad (: said... [Reply]

artis ni dunia semata mata. yer dak ? hihi

YOUsoF said... [Reply]

cOnfuSeME > Betul tu pk amalan sendiri suda.. just tumpang gembira la bila ade artis yang berhijrah dari buruk ke baik. dari baik ke lebih baik... ;)


little_teddy > bapak Nabila tu pun manusia biase jugak. cume dia bagus sebab jenis low profile..

waah. betul seram dan 'c00l' ayat camtu. lagi sedih bila baik² da pakai tudung, tiba² berlakon bukak pulak tudung.. nak sesuai ngan watak katenye... agk kesian jugak denga kan..


nadzirah aqilah > Kita jangan terpengaruh suda..

Yup betul. Sokong ayat tu!!


Myra Arshad (: > Yup tp tu tuk artis yang memang dalam kepala ade dunia je...

ade jugak artis yang betul² tuk berdakwah kan..

alexa yussida said... [Reply]

klaka je ayat2 artis kan..hukum Allah semua nak tolak ke tepi..yg haram tu suka suki nak halalkan..nauzubillah..

amy search tu yousof!n awk nmpk sgt tnggi duk sebelah die..hehe

YOUsoF said... [Reply]

alexa yussida > Nauzubillah.. tapi siyes kite pun tumpang gembira bila diorang berhijrah kan.. ;)

hehe tak tinggi mane pun, brader amy je yang agak rendah namun bersuare tinggi melangit.. ;D

Sca Ndx said... [Reply]

haha. bapak nabila ye.

YOUsoF said... [Reply]

Ha'a.. Pak cik Amy memang cool.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails