Wednesday, October 27, 2010

Senyum Itu Indah








A smile costs nothing, but gives much.

It enriches those who receive,

without making poorer those who give.




*Siapa setuju kasi angguk kepala, dagu jejak kat dada 3kali. Macam BANG² BOOM malam tadi tu .

Semalam mase on the way balik rumah, tiba² keluar lagu ni kat radio PANASFM. Sangat catchy dan simple. Bikin gue terSENYUM..



◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈
░█░░░█░█░▄▀░█▀▀░░░░▀█▀░█░█░█░▄▀▀░
░█░░░█░█▀░░░█▀░░▄▄░░█░░█▀█░█░░▀▄░
░█▄▄░█░█░▀▄░█▄▄░░░░░█░░█░█░█░▄▄▀░
◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈☻◈

23 comments:

Along Tapa said... [Reply]

ye...jom senyum...lepas tu terima la hakikat lepas tu ada awek pandang slack...apa lobang??senyum pun slah..bukan aku nak ngorat pun...ek?

Gorengbaek - Entri emo...ikut korangla nak baca ke taknak

Hangit habis dah - Apa??suka ati aku la nak tak puas ati pun..

ard said... [Reply]

aku senyum sepanjang hari.
adekah aku gile?
gahahah

YOUsoF said... [Reply]

Along Tapa> kalau da camtu kita jwb la kat dia.

"mmm ade cili ijau kat gigi awak"

sambil buat muka serius.. haha

ard> Tidak En. Ard. Anda tak gila tapi... ;D

qistina abdullah said... [Reply]

setuju!!
senyuman jg bisa wat orang jatuh hati....huhu
ade sorang kwn terus cair bile sorang senior sy yg muka masam je 24 jam senyum kat dye...
ermm cam best tapi bleh jadi bahaya gak r...
tkut terkena syndrome perasan...
hehe

Permata Hati SayangKu said... [Reply]

senyum itu sdekah...
oleh itu senyumla slalu
tp berpada2 lah sms bg senyuman itu
<>

F.I.C.K.R.Y said... [Reply]

Senyum SOKMO bak kate orang terengganu ngeeeheheee~
(=

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [Reply]

dh angguk dah lebih dr 3 kali, hahaha

Bit Zamri said... [Reply]

betol222....
xpayah kedekut senyum..
nyampah dgn org mcm tu..

TiKa LEh said... [Reply]

tgh snyum bce entri ni..hahah

soffea said... [Reply]

suka quotes itu..

smile always ;)

YOUsoF said... [Reply]

qistina abdullah> yeke.. tu tandenye sindrom masam senior tu dah hilang.

*hehe tula bahaye gak syndrome jenis tu.

Permata Hati SayangKu> betul². jangan sampai takleh stop senyum suda ;d

F.I.C.K.R.Y> Ha'a.. dulu aku denga pekataan tu sokmo, skrg jarang da..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal> Tak letih ke? 3kali cukup da kot.

Bit Zamri> Orang jenis tu maybe senyuman dia tersangat mahal kot Bit.

TiKa LEh> Senyum jugak bace komen ni hahaa

soffea> Thanx ;)

ard said... [Reply]

senyum separuh boleh x? hahha

YOUsoF said... [Reply]

ard> tu tandenye ko separa ikhlas hahaa

Intan Tengku Bokhairi said... [Reply]

okay2 senyum kerang kt sini (:

budak_nakal said... [Reply]

senyum biar ikhlas..wakaka.. kalau x ikhlas pun ok la kot.. wakakaka

efa said... [Reply]

senyum tu satu sedekah....jadi senyum2 lah selalu :) tp biar ihklas ok =)jgn tak ikhlas lak...hehehe

Cik. Bena said... [Reply]

haaaaa mmg bes lagu ni weh . dah lame lagu ni . dulu kawan aku kasi lagu ni lah time aku ngah tensen .




ehem : sori beb aku jarang BW. heeee~ tp aku tetap lawat blog ko YOUSOF! hahaha~

K I E R A said... [Reply]

Setuju Setuju

*Smbil senyum :)

Benrauf Syah said... [Reply]

Aku baca sambil tersenyum :)

cik nur said... [Reply]

tgk jgak eh cerita tuh kelakar kan..
angguk2 mcm tuh :)

YOUsoF said... [Reply]

Intan Tengku Bokhairi> Kerang wangi kah atau busuk kah Intan? ;D

budak_nakal> Tak ikhlas tuk buat org yg muka masam 22jam sehari senyum ok kot hahaa

efa> InsyaAllah ;)

Cik. Bena> So ilang tensen, kau pon tersenyum la eh konon cam dlm lagu te hehee.

Ehem² : TERIMAKASIH² Cik Bena!! ;D

K I E R A> Tersenyum sambil ucap terimakasih² ;)

Benrauf Syah> Thanx Ben! ;)

cik nur> Hehehe kelakar². tapi kesian jugak mamat tu..

Cik. Bena said... [Reply]

eh mesti ar tersenyum . dah die bagi. cam shuwetttt sgt time tuh . HAHAHAHA~

YOUsoF said... [Reply]

hahaha iyelah².. aku pon tersenyum bace ayat ko tu.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails