Friday, October 29, 2010

ASTAGHFIRULLAHALAZIM...




Baru kelmarin aku ajak semua SENYUM kan sebab SENYUM tu indah.

Tapi semalam petang mood indah tu dah betul² tercalar la gang .

SEDIH + TERKEJUT + SAKIT HATI

Tu yang aku rase bila insan MULIA yang kita sanjung, kita puji diKUTUK, diHINA oleh seorang manusia 'bijaksana' yang tak pandai gunekan akal atau nama samaran dia 'chill aka'. Masih ada lagi rupenye manusia jenis ni sekarang kan. Bawak² bertaubat la kawan!

klik kat sini SEDIH


*Malas nak kutuk manusia tu, bukan dapat ape pon. Aku harap TUHAN bukakkan hati dia jela satu hari nanti.

28 comments:

aYaz said... [Reply]

mintak izin amik link tu,
nak tlg sebar2 kan..
:)

Aoi@riena said... [Reply]

kuang ajar gilerrr!!!... arap diorg tu sedar la...

efa said... [Reply]

ish2...pelik2 sungguh...tak patut sungguh....apasal smpai cmtu...

YOUsoF said... [Reply]

aYaz> Silakan².. lagi tersebar lagi bagus..

Aoi@riena> Tula pasal. Terlebih ilmu sangat kot.

efa> Ntah la kan. Banyak lagi benda lain boleh buat...

HaNTwO said... [Reply]

sialan tol...memang elok aku berakkan orang cmni...xhormat agama orang lain langsung...

YOUsoF said... [Reply]

Tulah kan. Agak² la kalau dah terlebih hebat sangat pon kan.

Bit Zamri said... [Reply]

kurang hajar betol yea...
!!!! iisshh...persetankan org macam ni..

YOUsoF said... [Reply]

Bit Zamri> Memang sangat² kuang haja!

Mai.Qadeeja said... [Reply]

Astaghfillahalazim..laknatullah org cmnih ! giler kuang ajar ! ya' harap dibukakkn pintu hatinya

YOUsoF said... [Reply]

Mai.Qadeeja> Betul tu. Bkn dpt faedah papepon dia buat camtu kan..

Intan Tengku Bokhairi said... [Reply]

Takda respect lgsung ! Report page cepat. hee

Cik. Bena said... [Reply]

aku tak paham . pe die dengki tak tentu pasal . tgk cara page tuh . aku xpaham bahasa die. tapi ade ala2 melyu ckit . sape ek buat?

YOUsoF said... [Reply]

Intan Tengku Bokhairi> Betul tu. jom report same² Intan! hee

Cik. Bena> Aku lagi la tak paham Bena. Ntah sape la manusia 'bijak' tu kan.

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

hampeh!

Chenta Shizuka said... [Reply]

astagfirullah...
macam2 da ngn dunia sekarang ni..
kita sebagai umat Muhammad patut beringat dan tak terpedaya dengan semua ni....

cik nur said... [Reply]

nur tak rasa sedih tp bengang salah gunakan fb semoga allah saje yg beri balasan kat manusia2 mcm nie

cik QasehThya said... [Reply]

erkk...
terkejut + sedih tengok group tu...

Permata Hati SayangKu said... [Reply]

YOUsoF>> sabar je..baykn sifat sabar.Insya Allah DIA tau ap masalah hambaNya...

YOUsoF said... [Reply]

Tomato Gurl's Life> Sekarang mesti dia rase tak tenang kan ngan tindakan 'bijak' dia tu!


Chenta Shizuka> InsyaAllah. Moge Allah terus pelihara darjat Nabi kita.


cik nur> Betul tu.

*Sedih sebab masih ade org 'bijak' camtu.


cik QasehThya> Sangat² tak patut kan benda camtu!

Permata Hati SayangKu> ;|

akU GaDis said... [Reply]

kamu~ sabar ea,, ^^,

YOUsoF said... [Reply]

akU GaDis> baiklah ;|

Benrauf 2.0 said... [Reply]

when facing such provocation, better we keep silence. don't join or like the group or page cause it will be seen like support to their cause. just click report abuse button and ask our friend to do the same. don't start a counter-provocation. show them we are far better than they are. thats why we are muslim.

YOUsoF said... [Reply]

Benrauf 2.0> yup ;|

ard said... [Reply]

celakalah atas mereka~

Cik. Bena said... [Reply]

aku igt ko paham. ish3. pe die dengki sagt pon aku xtau la sampai buat page tuh~

YOUsoF said... [Reply]

ard> Moge mereka sedar jela kan..


Cik. Bena> Dengki tengok orang lain senang camtu kot.. Wallahualam~

suzie rahman said... [Reply]

macam org indon tu.kn kn..laknat r manusia cm tu.knp dier perlu ganggu umat nabi..dier yg babai.bodoh toi.pic babi tu die r!

YOUsoF said... [Reply]

suzie rahman> 0___0

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails