Friday, October 29, 2010

Menyahut Tag Kalian



Kalendar pink ni En. Ard. yang bagi. Dia mintak aku conteng LIMA kewajipan aku bila jumpa internet. THANX KAWAN!

1) Aku terus masuk rumah En. blogger. Tersenyum indah bila ade yang sudi bagi komen² membina kat blog humble aku ni.

2) Check mukabuku, tengok berapa banyak tempias notification yang aku kumpul. Layan kejap Kesatria Poyos haha

3) Window shopping kat mane² website. (biase t-shirt la)

4) Kadang² bila da boring yang amat, layan game² flash pulak.

4) Check emel. Mane tau ade emel yang baik punye dari kawan² ke kan selain delete emel² dari mukabuku yang makin melambak dari hari isnin ke ahad.

♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪

Tag ni pulak datang dari Cik Mai.Qadeeja. Terima kasih ye!!

Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.


DUA PULUH LIMA)
♥ Bundle.
Nak tambah kilogram.
Nak kurangkan rabun silau.
Suka rosakkan lagu.
Roller coaster.
Wall climbing.
Banana split.
Game.
Hujan.
Coco.
The Times.
Romancesa.
Arcade Fire.
Melle.
Weezer.
The IT crowd.
Boiling Point.
Gilligan Island.
Mandi-manda.


*Eh² da cukup 25 kan hehee. tak rajin nak tag yang lain. Sudi² la bace. thanx kalian!

16 comments:

. perempuan sewel . said... [Reply]

:)

YOUsoF said... [Reply]

hehee

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

xcukup 25 tue..hihi ;P

Mai.Qadeeja said... [Reply]

hoii !! xckup 25 lah grrr!! sila update semula bwahahaha ;D

oh ! anda pun mahu tambah kilogram ya? samalah kita huuu T____T

thanx yer inchik yousof, sekarang sy sudah mengenali '25' perkara mengenai anda sekian. =)

YOUsoF said... [Reply]

Tomato Gurl's Life> la yeke? takpela benda da lepas, jadikan iktibar je ;D

Mai.Qadeeja> hoi² ;D

hehee same².

aibaks said... [Reply]

kah3.. kene tag ye bai? selamat menjawab yerk

Along Tapa said... [Reply]

tag 25 tu mmg membuatkan aku blur...sampai skang lagik aku tak jawab...haha

Gorengbaek - Tips untuk awek...supaya saham tak jatuh...

Hangit habis dah - Korang perasan tak??

maisyara Pot! Pot! said... [Reply]

salam! :)




first time ngomen dekat sini! yippi! :)









* rajin yea jawab tag. alahai... xD

Myra Arshad (: said... [Reply]

i <3 bundle too. hahaha

YOUsoF said... [Reply]

maisyara Pot! Pot!> As salam..

terimakasih²..

*Kena rajin²kan jugak la kan. Kalau sendiri punye tag org tak jawab, happy kah anda? hehee


Myra Arshad (:> hahaaa jimat + berbaloi jugak kan... sometimes ;D

Mai.Qadeeja said... [Reply]

ya' nak taip lah ni hahah

msih xboleyh diterima heee okla tuh! =)

Dark Half said... [Reply]

denda dia!! x cukup 25
jom tgk aku jwp tag 25 dgn tabah.haha
WaKenaTag

gigi rongak said... [Reply]

apasal 25 tu mcm sikit je wei..hahaha

ard said... [Reply]

tima kasih p buat :)

Cik. Bena said... [Reply]

bagus2 ko same ngn aku. x layan blog layan muekbuku yang bosan tu ha. hehehe~

YOUsoF said... [Reply]

Mai.Qadeeja> hehe akan ditambah gari demi hari kot. (ok la kan dari tak buat lgsg) ;D


Dark Half> hohho bagus la camtu. maybe sbb aku takde pengalaman pasal jawab tag ni kot hahha.


gigi rongak> Eh betul la tu aku dah tulis dua puluh lima cukup² hahha


ard> Same² sebab tag.. ;)


Cik. Bena> hahha saje nak same ngan ko.. boleh? ;DD

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails