Saturday, August 14, 2010

Terlambat Bangun Sahur!



Aduyai.. Aku dah terbangun buang air pukul 4.30pagi tadi, tapi sengal aku boleh tertidur balik.

Kebetulan mak aku pon terlambat bangun, maka hari ni aku sekeuarga terbangun sahur lambat. Ada masa dalam doploh minit camtu je. Sempat la aku selesaikan sepinggan nasi + secawan teh dan 3cawan air kosong.


Pengajaran untuk semua - JANGAN TIDUR BALIK KALAU DAH TERBANGUN OKEH! ni first & last warning, hambik simpan kad ni elok²! ;D


5 comments:

aisyah said... [Reply]

hahahahahaa..cutee...jgn tido!! kalo nk tido balik g makan dlu!! da dpt cuti blom usop?? nk berbuka same ni...cpt la bg jwpn dikk~~

YOUsoF said... [Reply]

hehhee okeh².. akak da confirm ngan semua? bgtau saye je tarikhnya dengan tepat hee. then saye boleh je bli tiket trus..

ToshioMario said... [Reply]

Kawaiii xD

Anonymous said... [Reply]

Anda akan percaya bersama dengan uang trilyun multi investasi yang wikipedia bisa memperoleh beberapa server banyak lagi.

Azham Vsvc said... [Reply]

hehe...saje nak kacau entry bulan puasa ni haha

teringat beberapa tahun lepas, waktu mak ayah aku kerja then aku dipertanggungjawabkan oleh maka ayah aku untuk panaskan lauk waktu pagi dan kejut adik2 aku bangun sahur (anak sulung yang baik) hehe....tapi aku terlewat bangun!!! Habis kalut pagi tu hahaha....tp bila ingat2 balik seronok gak hehehe!

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails