Tuesday, July 20, 2010

'MAK CIK DIANA'



Siapa tak kenal nama 'Mak Cik Diana' kat atas ni an. Sedap, siapa tak suka makan burger² die yg saiz 'xs' tu + ais krim yang menggoda tu hahha. TAPI, msti ade tapi kat sini aku kena letak. kita kat sini sedap² makan minum kt kedai 'Mak Cik Diana' tu, ade ke kita terpikir dengan care kita keluarkan duit tuk makan kat situ? sebenarnye tuk sape dan kemane duit tu? ha kat sini ANDA FIKIRLAH SENDIRI (Nabil ckp dgn tune yg agk sopan) ;D

Bagi yang 'giller' dgn name tu, TAK pe slow² kurangkan ke situ. Yela siapa² yg terbace ni mesti ade kate aku p.o.y.o. contoh la "eleh tak kan la dia tak penah mkn kt situ" ;D

Sebab tu la sekarang aku memang tgh cube tak layan 'Mak Cik Diana' tu. Kalau la bende tu dapat menyumbang tuk sedare kita kat sana tu, dengan sukacitanya aku support. Tp ni sebaliknye, tak perasan ke korang, tak banyak sikit pon kira cam kita da support malaun tu tuk menghancurkan sedare seISLAM kita sendiri kat sana tu. Kan sedih namenye tu.

So same² la kita fikir mana yang baik mana yang buruk. Niat aku hanya tuk membantu yang termampu so that hopefully one day we'll hear gud news from there insha Allah, AMEEN~~

2 comments:

eylla lee sungmin said... [Reply]

isnayaALLAH :)

UNA budak BAEQ said... [Reply]

aku mmg tak mkn makcikdiana . tak lalu . lebih baik aku cari makcikdiana yg kat tepi jalan tu . lg sedap . fresh :D

makcikdiana dah boleh abai tp skrang cuma kak fifi comel je yg kna belajar utk tak mkn terus XD

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails