Friday, November 16, 2012

Perihal pelamin




*Nyanyi ikut lagu Raya Jalil Hamid*
Bila sebut pasal pelamin
Semua ingat bunting pelamin
Tapi jangan pula kita lupa
Ada seribu satu kata
Berkait dengan pelamin
Selain bunting pelamin..


Ok sudah cukup sudah, nak sampai habis sila nyanyi dengan gaya sendiri ;D

Majlis sebelah perampuan dah selesai Ahad lepas. Sebelah lelaki insyaAllah berlangsung Ahad ni (18/11/2012). Semoga semuanya lancar, aamiin.



Sticker kahwin "Terima Kasih" &
banting kahwin yang c _ m _ l ;D

Nak tengok yang lain? Jom ke SINI


26 comments:

nurdani said... [Reply]

fuyoo pelaminnya boleh tukar2 warna. cool.hehe

Yousof said... [Reply]

Lagi cool kalau dapat jadi raja sehari yang sebenarnya ;D

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply]

sangat best :)

si robot comel said... [Reply]

Ala tak reti nyanyi lagu tu usop. Hehe

Jna marcello said... [Reply]

tetibe na rasa xsabau nak kawen -_-'

CekbOlat-bOlat said... [Reply]

comelnya banting dan sticker tu .
ehm . ekau bila nak kahwin ?

fifie said... [Reply]

Eh eh mana tempah sticker tu ? banner tu pun cuteeeee sangat. Rasa nak kahwin je. Haha

arshad muhamad said... [Reply]

Maybe tak dapat datang la Sop,
Ke Re Jer..

Syazana Zainn said... [Reply]

p/s: tak pernah dgr lagu tu -,-

btw, siapa yang kawen

n sticker tu kamu ke yg buat?

syafiqakarim said... [Reply]

comel :(

the malay male said... [Reply]

semoga dipermudahkan

Ash Give said... [Reply]

semalam aku datng kat sini komen.. bajet mnghadirkan diri nak bw katnyerrr hahaha
tap as usual kalo aku guna chrome aku tak dpt nak komen blog yg tak di pop--upkan ruangan komenya.. so aku buka guna firefox baru dapat.. tp mmg lembab la firefox ni..

ko ada solusi tak problem aku ni usop, apehal dgn chrome aku tau..setting apa aku nak ubah..it it ni aku bengap sikit..hahaha

akhir kata komen aku mmg tak de kaitan dgn entry ni.. cuma nak bg tau stickers ko tu cantik la usop!! :)

sekian dan terima kasih
nice blog, first time singgah sini.. happy blogging @___@

alexayussida said... [Reply]

terus ushar nama pengantin..tahniah kepada pasangan pengantin :) tc usop!

Pupel Liyana said... [Reply]

geram aku dengan pelekat2 comel kau ni sop!!

محمد رازيق said... [Reply]

sop, aku asyik ingat bunting pelamin je bila dengar pelamin. hehe. pelamin kau ke sop? kalau benar, tahniah. hehe.

-meeSUPERGIRL- said... [Reply]

comel lah pelekat !

alyaclumsy said... [Reply]

hahaha
lagu tu yg tak tahan
heheheh

sticker yg cuteeeeeeee
aummm

Dkna Abza said... [Reply]

banting ke ??

Liyaa Mf said... [Reply]

Err mandai2 je kau tukar lirik lagu tu. Hahaha! Eh, betul kan kau tukar lirik? Ke aku yg taktau lagu pelamin tu memang ada? -_-

Sticker tu comel. Dan aku baru teringat, aku pernah singgah ke belog sticker kau tu lepas sorang blogger ni pomot. Taktau lak kau rupanya owner! Okeyy, good job bro! Senang nanti kalau2 aku nak order :D

Cik Yatt said... [Reply]

comel smuenye!

★ aIsyaH ★ said... [Reply]

comelnye sticker..nak satu..huhu..xD

anif abdullah| AA said... [Reply]

rasa nak kahwin je bila tgok sticker tu sop. haha

EZAN IDMA said... [Reply]

pehhh comel baqhang

najihah sahami said... [Reply]

Haawwww..awesome la usop.semua rasa nk kawen tgk sticker tu.bahaya! Haha...

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

banting kawen tu ko design ehhh? cantik nya wei.nanti aku kawen nak order dengan ko lah. hehehee. aku cop siap2 nih.

Nur Azila said... [Reply]

nk tumpang komen kt sini .. psst : kenapa kita tak dpt buah tgn yg ada sticker kt atas tu. hehe.. dpt yg tak ada sticker. (byk songeh) tapi dpt dua berkat.. alhamdulilah..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails