Tuesday, August 28, 2012

Kiweds?

"Lamanya takde entri baru :("
atau
"Agak-agaklah bercuti pun, orang lain beraya juga tapi boleh je kemaskini blog!"
Itu mungkin ayat yang keluar dari mulut pembaca setia blog bajet wangi ni.

Alhamdulillah berjaya juga aku masuk kerja pada hari ni, lepas raya normallah kalau ada yang sakit² perut, sakit tekak dan sakit perut (lagi) kan.

Nak kemaskini sepanjang bercuti dekat rumah macam tak dapat la feel dia, nak dekat tempat kerja jugak. Blog tak popular, ditinggal seminggu maka merundumlah trafik, but its okay ;)


 Jauhkanlah, kerana syaitan itu musuh manusia dunia akhirat

 Ayat naik syeh? hmm "naik syehhhh" kot

Boleh dijumpai di Pelekatku ;)

• Alhamdulillah rahang tak bengkak, cuma terasa sedikit 'ketat' setiap kali menguap

 Maksud anda main congkak atau main batu seremban atau baling selipar?

 "gerek seh" bermaksud "hebat siut!" atau "awesome!" (kalau tak silap)

  Cari di kedai kuih ;D

 Beli di kedai atau blog jual daging kambinglah kan

 Archbar? Ngeri + ngilu tahu! 

  Alhamdulillah, ;)

22 comments:

Anum said... [Reply]

good sharing

eszyamin said... [Reply]

comelnyer entri mcm ni..hehe..kreatif usop ni..

LelakiSemalam said... [Reply]

bijak2...

syakey said... [Reply]

first baca gerek seh tu ingatkan basikal tauu sbb org utara panggil basikal gerek -__- haha

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

fuyooohhhh kewedsnyaa

Syazwan Che Deraman said... [Reply]

kihkih.

nak beli daging kambing pon ada orang google kan.

kihkih

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

Slm lbaran...mohon ampun dan maaf andai ada salah dan silap....

anamizu kaito said... [Reply]

welkem back Sop.. heheaku raya kelima(khamis)aritu dah mula kerja..
mood kerje dah ok la..tp skg ni byk attend open house plak.. so masuk
ofis pagi je la..petang byk kuar
sbb open house raya petang hari =P

memula aku curious gak psl apekah
itu KIWEDS? aku ingtkan prkataan
JAWA ke hape.. rupenye KEYWORDS..
ahakkkks !

aah la org utara ckp GEREK tu
basikal.. hehe





slm syawal,
cik ana

anamizu kaito said... [Reply]

and again PANJANGGGGG nye komen aku..
dah mcm 1 entry plak kat sni.. haha

RazFiRa said... [Reply]

awat keyword sume pelik2?

anyway, slamat hr raya!!!

anif abdullah| AA said... [Reply]

mesin buat kulit karipap? errr..
kau ade buat karipap ke raya aritu sop? huahua



Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

hehe janji masih bernafas..

seo masih ok lagi tu :D

Rain said... [Reply]

hai hero. salam adilfitri.. makin urban ucop pas raya ni. senget gak pale aku mikir kiweds tu apa laa.

keywords :D

Syazana Zainn said... [Reply]

haha, kadang2 bile tgk keyword boleh tergelak sorg2 tau

ade je yg ngarut org cari ;p

Cikgu Fikri said... [Reply]

kadang2 mmg bole gelak sorang2 klu tgk balik keyword2 ni..
tp aku pelik, byk keyword lucah masuk kat blog aku..,
kurang hasam betul...
huhuhh..

yup, yg citer kau yang terindah tu pun, mmg aku tak layan sgt.. tak elok tgk maghrib2... p, lagu dia aku minat... huhuhh..

oh yer, myra yusuf tu kwn aku.. homestay tu ayah dia punya... rumah aku pun kt kg. seri tanjung jugak... huhuhu :)

syafiqakarim said... [Reply]

kiweds?
haha

Ash Give said... [Reply]

hahahahaha gelak pulak aku baca jawapn tuk main dgn tukng urut tu kan hahahahaha.. entry yg kretip dan kelakar haha

BENA said... [Reply]

comelnye eja kiweds tu usop :)

FIADESIGN&STUDIO said... [Reply]

hihihihihihi


sumbat je la yousof...



* Mai lepak jap blog ak...summmbattt je ape2...

pazil said... [Reply]

selamat hari raya bro.masih dalam mood raya ;)

si robot comel said... [Reply]

kuda kepang? wooww :p

eva said... [Reply]

kalau kat sini maksud gerek tu pakwe or makwe.. ehehehe

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails