Friday, June 8, 2012

Allah selamatkan kamu ;)

Assalamualaikum


Ok entri hari ini sangat ringkas dan bajet sweet, harap maklum. Kauorang pun suka baca entri ringkas² kan,  tak ada la nampak canggung sangat kalau tinggal komen tanpa habis membaca.. ;P













*ilusi untuk menampakkan entri ini kelihatan panjang*












Oleh kerana aku tak berkesempatan untuk belanja dia nonton Madagascar 3, dan aku sendiri pun belum sempat nonton dan tak dapat buat review Madagascar 3. Ada yang kata best, ada jugak yang kata best. 

Jadi aku sambar kesempatan hari Jumaat 8 Jun 2012 penuh berkat ni yang kebetulan sama dengan hari lahir dia untuk ucapkan sama macam yang Zack atas ni ucapkan. Ingatkan nak nyanyi sikit "Allah selamatkan kamu" malam tadi tapi masanya kurang sesuai dong. Tak apalah, doa boleh dihadiahkan bila² masa, sejauh mana yang kita mahu dan sudah tentulah  dengan kandungan doa yang baik-baik  aja. ;)


24 comments:

nabByla said... [Reply]

happy birthday!

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

haha style susunan gmbr tu... :D

HB !! :)

farah hanim said... [Reply]

HB
cite madagascar tu memg klaka
tak tgk pom lg :D

ABU said... [Reply]

aku pun masih belum ada kesempatan nak tengok lemur lemur ni.. ada orng cakap best dan ada jugak yang cakap best..

Bella Bell said... [Reply]

Birthday aku nanti buat macam ni gak tau. hahaha :P


Selamat hari lahir :)

Rapunzeel Cikilolo said... [Reply]

cute la zirafah tu :)

nurdani said... [Reply]

alamak tak pernah tengok madagascar. kesian gila kat gua

eva said... [Reply]

happy birthday!.. belum tgk jugak crita tu.. setakat ni suma kwn ckp best.. belum lagi ckp xbest.. ehhehe

♥ Nana BamBam ♥ said... [Reply]

selamat hari ketuaan..hekhek :P

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

selamat hari lahir...errr utk tuan empunya badan lah yea...

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

besday sapa? jengjeng jeng

Cik TeN10 said... [Reply]

Birthday siapakah ? Happy birthday :)))

Hahahh kelakar plak tgk pic last tu..zirafah tu leher terlebih panjang smpi terkeluar frame .. :D

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

kesayangan ko kah?

Hans said... [Reply]

besday aku nanti buat macam nih juga tau...
hehehehehe

Yumida said... [Reply]

sy lom tgk lg citer tu..
sapekah bday si special itu...
hp bday utk si dia jgk..even x kenal..haha..moga Allah sntiasa murahkan rezeki n mempermudahkan segala urusannya..

hani said... [Reply]

birthday itu anak buah ye?

selamat semuanya utk yang menyambut hari jadi tu..

sweeettt sgt buat camni :)

syafiqakarim said... [Reply]

panjang umur.
jadi lebih baik dan baikkkk

Hanie Dew said... [Reply]

HB utk zack tu..semoga dikurniakan kesihatan yg baik.

Madagascar xsempt tgk last week penuh,budak cuti sekolah la katakan. Sweet nye wish guna madagascar ni..nk jgk besday aku and jue nnt boleh..hihi

nitnot said... [Reply]

Happy Birthday !

Alalala comel nya ! nak jugak *tetiba.

kehkeh

siti kektus said... [Reply]

style weh gambar tu. like2. :D

Nur Aischa said... [Reply]

nak tgk lah cerita madagascar nanti. haha

Happy Belated Birthday :D

fakhri khairi said... [Reply]

happy belated birthday! semart gilak gambar tu

Jue said... [Reply]

perenggan pertama tu mcm nak kenal je ayat2 yg ditulih tu hihihi

wor utk si dia #tetibe aku batuk haha

Yousof said... [Reply]

Kehkeh.. Bila aku baca balik pun aku rasa macam kenal je ayat tu Jue.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails