Tuesday, March 6, 2012

Air Terjun Kota Tinggi popular (bhg. 2)


Ok ini adalah sambungan untuk bahagian 1 semlam. Ok ka ko sila kasi tahu di ruangan komen. Terima kasih.

Oleh kerana Amen telah menggigil awal² lagi, dia dengan rela hatinya menjadi tukang tangkap gambar dan rakam aksi kami.. heh heh heh.



Bosan berenang berirama, aku main terjun² botol pulak. Nak terjun bagus² susah sebab batu licin. 


 Bila tengok balik muka sendiri ada gaya dan muka Popeye pun iye. ;D



Aerul dengan aksi luah dan telan dan luah dan telan semula..





Psst: Mintak pendapat sikit tentang blog sorang mamat ni. Adakah elok ditutup terus kerana kurang sambutan?




Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

42 comments:

dill said... [Reply]

hihi. comel je gamba tu

dill.

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [Reply]

lama beb gua tak mandi air terjun

manis said... [Reply]

lamanya tak menjengah ke sana..
masuk tu mahal lagi tak usop??

akak salu pegi batu layar..best skit byk batu..:D

si robot comel said... [Reply]

fuyoh,perenang berirama tu,hehe

hani said... [Reply]

ni suda macam sukan olimpik, berenang berenang sambil berlagu riang berirama.heheh..

Innanie | Ariffin said... [Reply]

eleheleh berirama dia dalam air ye!

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

waahh~~feeling2 mcm ikan duyung giteww

Uncle Jonni said... [Reply]

nasib baik korang tak berbikini.... itu baru real renang berirama... kehkehkehkeh

nabByla said... [Reply]

hahak, tapi tmpat dia mmg menrik.. nak pg mandi kat terjun pulak la t. huuu...

jemputla sggh blog kite. tgk kite pun pg mandi2 jugak. :D

semutsengal said... [Reply]

tepuk tangan dalam air ke luar air ?



musykill !

anamizu kaito said... [Reply]

aah la musykil gak nih.. jenuh aku pikir sop =P





luv,
cik ana

hazanis said... [Reply]

SERONOKNYE DIA MANDI MANDA..HUHU

aisyahyusof said... [Reply]

sangat cool :)

kocix! said... [Reply]

yg mana satu encik yousof ek?
kemain g dia..

chemay said... [Reply]

siap ada tarian air.
hehe
:)

Potrait Admirer said... [Reply]

macam bez jer mndi kt situ hihih

Ezad Skytech said... [Reply]

lama da mandi air terjun ni...kalau dpt pergi mandi time2 panas mcm ni..mesti best..:D

merahitujambu said... [Reply]

ni kalau sukan sea panggil apa??XD

Lea Isnawi said... [Reply]

opssss

terskodeng org mandi lak

Hanie Dew said... [Reply]

waaahhhh....renang berirama tahap olimpik ni.

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

one of my favourite thing to do is playing water at the waterfall. aaa, it's been a long time tidak bermandi-mandi di sana...

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

ni yg jeles nie...tayang gambar berendam la plak....huhuhu....

Mohd Khairi Khadzir said... [Reply]

gmbo terbaik hahaha ... tp kn air terjun ni kecik la...

Cik tikah said... [Reply]

bestnya mandi air terjun!

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

sukanye tgk air menyiram badan cmtu...huhuhuh.....dah lamer xmandi sungai....

Jue said... [Reply]

eh hr tu aku p entry ni ade satu je pix berenang berirama tu..ko br add eh usof?

popoye la sgt kan..popeye muka lagi macho hahaha

nape nak tutup lak blog pelekat tu? bior je la..x ganggu sesapa pun =)

BENA said... [Reply]

LUCU WEYYYY aksi berenang berirama korang tuuu ! hahaha :)


eh muka kau sekali tengok macam kawan adik aku . tapi dia gelap. kau cerah sikit. hahahaha :)

Asrul "iLham" Sany said... [Reply]

teruja lak tgk gambar ni hahaha

Hanie Dew said... [Reply]

macam yg aku cakap sebelum ni renang berirama level olimpik. hehehe..tak sakit ke pala ko letak bawah air deras tu.

kalau tambak pai popeye tu lagi la sama. kekekekke

Hanie Dew said... [Reply]

eh eh tu blog bisnes ko biar je la.

syafiqakarim said... [Reply]

amboi amboi.gila enjoy lettew
haha

alahai sop,jangan tutup.ada byk stalker :p
customer nak cr senang

syahirooAhmad said... [Reply]

OOOOOOOOOoooooooo pi mandi manda tak hajak aku ey!...

weh nak tempat sticker cam ne? prosedur?

chemay said... [Reply]

yusof.
bila nak apdet?

*terima kasih untuk komen kat entry prank haritu. tersedar yang chemay dah salah pilih ayat untuk majlis ilmu. tak elok cakap membazir kan? orang kasi ilmu. chemay cakap macam tu pulak. :) btw terima kasih sebab menyedarkan :)

robotkuning said... [Reply]

gua dah tolong isikan borang masuk olimpik untuk lu orang..gambate deh!

Pupel Liyana said... [Reply]

jangan tutup sebab blog tu boleh jadi tempat untuk customer refer hasil kerja kau sop.. kemudian kau kene rajin blogwalking sikit la untuk memperkenalkan blog tu ambil masa 1 jam satu hari lawat blog2 orang dan perkenalkan blog pelekat tu. kalau ada modal sikit boleh buat GA (tapi sekarang tengah ramai orang buat GA laa...) dan laburkan rm sikit untuk sewa tapak iklan di blog.. takpe2.. i bagi u tapak iklan free dan sepesial dalam blog i..ada mau..?? 600x100 bawah header (dekat bahagian atas entri) selama 3 bulan. sebenarnya berblogshop ni memang agak susah tapi tak mustahil boleh jadi senang kan. so jangan tutup la k. marah aku ni kalau kau tutup hahaha. melebih2 laks. saranan aku, buat page untuk blog pelekatku di fb, rajin ambil pic segala hasil kerja kau dan updatela selalu hehehe..

[sutera kasih] said... [Reply]

eeeeeeeeeee syoknya mndi manda hehe


xyah tutupla :)

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

sgt rajin wat gmbo gif... !

Hashira Yusoff said... [Reply]

mcm mane nak buat gambar gif tu?? smart la.. so ape lagi. buat tutorial cepat! :P

ikan said... [Reply]

aku puji part kemahiran kau renang berirama. haha

nanti leyh la register masuk olimpik 2072 :) haha

syakey said... [Reply]

haa yang dua orang tu takdak masuk gimrama air berkumpulan ke wakil mesia masuk olympic kat london ni. hahaha

Azham Vosovic said... [Reply]

air terjun!

best nya mesti air sejuk!

dah lama x mandi kat air terjun...

LubLy said... [Reply]

moment mcm nieh ssh nak dpt kan bro..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails