Friday, December 23, 2011

Jiwa | جيوا






ZIKIR HARI JUMAAT
YA ALLAH … YA ALLAH … YA ALLAH
~ Allah akan memberi ketenangan hati bagi yang membacanya dan merasa kelazatan zikrullah.~



Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.

43 comments:

Cikpuan rara said... [Reply]

Amin.

zatiey said... [Reply]

semoga kite smua sntiasa menjaga jiwan dan hati kita..Amin..

dill said... [Reply]

moga hati & jiwa sentiasa dan tenang

dill.

YOUsoF said... [Reply]

Amin Ya Rabbal A'lamin..

aiEz said... [Reply]

sama2 pelihara hati dan jgn sekali dikotori...

Nia Ridzwan said... [Reply]

Salam sayyidul ayyam.
teruskan berzikir :)

chemay said... [Reply]

semoga hati kita sentiasa bersih.
amin.
:)

syabab said... [Reply]

jom bersihkan hati :)

c'axoera said... [Reply]

inshallah :)


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/yes-aku-benci-kau-lalat.html

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

it's real. everything must be white and can't be looked black and dirty by everyone..:) happy friday..

Aqiim said... [Reply]

semoga jiwa kita sntiasa bersih..
aminnn :)

YOUsoF said... [Reply]

Aminnn. ;)

My Life's Journey said... [Reply]

Amin2 .. tenang je hati bila singgah kat cni :)

Op Anaz said... [Reply]

Amin Ya Allah :)

Pamie said... [Reply]

Amin.

KizZ said... [Reply]

Amin...erm..t bagi info-info pasal sticker tu kat heischenta@gmail.com ya yusop..-izz

Rara. said... [Reply]

Aminnnnn :)

terimakasih atas info ini,

Apik Pehe said... [Reply]

usop..tibe2 ko tukar cara penulisan..huhu..sama lah kiter..

eh..nanti pm aku kat facebook ek..aku ada benda nak cakap..okeh..

najihah sahami said... [Reply]

bertambah2 adore kat usop. hehe. usop kretippp!!

jiwa tenang hati senang. :)

Rain said... [Reply]

baru nak jln kan misi ngorat, mish awal awal dh cub hehe..

thanks info

semutsengal said... [Reply]

Errr,

biar jiwa_fynn jamal.

BENA said... [Reply]

kalau hati yang kotor . mesti selalu kua perkataan tak baek . macam tuh ?





#ce tgk blog aku n bagi pendapat ehhh ;)

Iznie said... [Reply]

semoga sentiasa dikurniakan hati yang tenang.

animated .gif tu simple...


tapi serious, creative and awesome! :D

fathiahRAIHANA said... [Reply]

insyaAllah . Aamin :)

Original CikTeddy said... [Reply]

ape2 pon..bersihkan jiwa trlebih dhulu..insyaAllah :)

Juliet_iRa~" said... [Reply]

mudah2 an.. :)

doa banyak2 supaya dipermudahkan segalanya..

Ahmad Syuxer said... [Reply]

mulut dan hati sentiasa berkait rapat..:)..

amin..doa yang istimewa..:)

H Y D E said... [Reply]

betul tu :)

Zila Jaclyn said... [Reply]

meskipun perkataan baik, bertemu dengan hati yang busuk,,,mungkin tak kan pernah bersatu..

Kartini said... [Reply]

waa.. ini sgt bagus :')

KizZ said... [Reply]

Yusop oh yusop..


P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

budakampung said... [Reply]

*insaf kejap sbb selalu guna perkataan tak baik..sobs =P

Ieja said... [Reply]

semoga hati kita sentiasa bersih..amin

*sungguh kretip la en. Yousof

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

same-same lah kite menjage hati dan jiwa dari dikotori. aminn.

CIK TOM said... [Reply]

hati bersih..jiwa pn tenang..amin..

anamizu kaito said... [Reply]

jiwa yang tenang datangnye dari...
*tetibe teringat JOHAN =P








luv,
cik ana

Jue said... [Reply]

Hati yg baik mhasilkan hasil yg sepatutnya begitu juga sebaliknya. Maka hendaklah ikhlas dlm sgala pkara supaya kalau termelatah skali pun, xde terkantoi ckp pe yg tgh dfikirkan kcuali tanpa sgaja hihi

Hanie_Dew said... [Reply]

agree with jue. apa yang ada dalam hati senang nak reflect kat luar. lagi lagi kalau melatah. ketahuan suda..haahahaha..

tapi kalau org yg selalu ngigau cemana??? hehehehehe *gelak jahat*

aleen aiden said... [Reply]

ringkas.tapi cukup untuk mengingatkan.

mekaseh!

Papa Mifz said... [Reply]

jiwa kotor hati busuk..harap dijauhkan..

Cik Anita said... [Reply]

hati bersih, jiwa bersih. InsyaAllah. :)

syakey said... [Reply]

betul! percakapan juga melambangkan tabiat seseorang.

moga semua orang mendevelopkan diri dengan percakpan percakapan yang baik, barulah dikatakan muslimin dan muslimah,ye dakk :)

ABU said... [Reply]

btw, felda sahabat aku tak tahu ada berapa banyak.. puluh2 jugak kot!! kot?!

tetiba* :P

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails