Monday, November 21, 2011

Pokok




Pokok dipinjam dari Ayu yang sentiasa mengantuk. ;D




Lirik Lagu Pokok – Meet Uncle Hussain feat. Hazama


Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu kemana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam

Menyusur dikaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

La la la la la la la la la
La la la la la la la lalalalalaaaa

Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam

Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Tanya sama pokok..




Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.


38 comments:

missSenget said... [Reply]

lagu ni memang best..!

~ayusleeping~ said... [Reply]

upload la skali videoclip.. ^_^
oo, curik pokok ayu ngantOk ek...hik3~

Wadi AR said... [Reply]

aku tanye pokok gak tapi tak goyang goyang pon

alien said... [Reply]

kene buat plan C gak

acheeqa farhana said... [Reply]

i l0ve this song so much :)

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

suka lagu nii

syakey said... [Reply]

lagu ni syiok....

aiEz said... [Reply]

ak suka gak lagu ni,memang layan..hehe

Hunny Kitty said... [Reply]

saye suke pokok!

lynda salim said... [Reply]

hhaa . mintak maaf laa.. linda tak minat lagu ni .

*i don't know why . urghhhh

najihah sahami said... [Reply]

sukaaa giler lagu ni. hehe. lirik dia best!

Izzah Idz said... [Reply]

suara Hazama rock yg terbaik!
:)

budakampung said... [Reply]

letak la lagu dia sekali..gua nk karoke ni~hahaha

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

i always listening to this song. lagunya mantabbb :))

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

ohhh, lagu nih..lagu feveret mak aku nih..kalau mak aku tgh masak kt dapur mmg rosaklah lagu Pokok nih..

Tp aku percaya kau tak rosakkan lagu kan sop? haha..

*aku banyak test and assgnmt melambak yg kena siapkan..so doakan aku buat dgn jayanya..okay..nnt senang2 aku jenguk sini lagi.. ;D

syafiqakarim said... [Reply]

selalu nyanyi lagu ni.tp xtahu plak tajuk dia pokok.hahah

syrupmasin said... [Reply]

haha..aku maseh lagi tidak bole menyuruh diri aku untuk menyukai lagu ini :D

Azham Vosovic said... [Reply]

ala bro...lagu ni sedih sgt huhuhu

Lea Isnawi said... [Reply]

lagu pokok memang best!

soooooour said... [Reply]

klu lan nyanyi lagu ni lagi best...

ABU said... [Reply]

tnya sama pokok apa sbb goyang..

BENA said... [Reply]

AKU SUKA lagu nih . dekat opis selalu dengar . syiokkkk ;)

Rara. said... [Reply]

lagu ni pernah buat hati aku senang.

nabilah_2908 said... [Reply]

tanya sama pokok...apa sebab goyang.... :)

Solihin Zubir said... [Reply]

terima kasih pokok.. terima kasih Ya Allah...

Nurul Iman Rosman said... [Reply]

penat dah tanye pokok, pokok tak jawab pon. haha.

kidding, lagu ni mmg best :)

efa said... [Reply]

tanya sama manusia kenapa kau suka goyang pokok haha just joke :) syok lagu ni mmg best

~Nana BamBam~ said... [Reply]

tanya sama pokoookkkkkkkkkk

Robin said... [Reply]

Layannnzzz jap...

Liyana Zahim said... [Reply]

Lagu ni best!

♥e'in♥ said... [Reply]

lagu nie sedap.. tp xleh mkn laa.. haha

Cik TeN10 said... [Reply]

suka lagu ni !!! emm tu la.. nk bina bangunan mcm2 poko2 semua kena tolak licin.. pastu banjir kilat la ape la.. global warming lagi.. itu yg makin panas tu.. sea level pn makin meningkat2.. haihhh apa nak jadi..

si robot comel said... [Reply]

lagu ni layan,best best

apik pehe said... [Reply]

lagu ni akan masuk carta hits..hehe

pamie said... [Reply]

lagu best!

Hanie_Dew said... [Reply]

pokok jugala yg memproses oksigen utk udara bersih yg akan kite sedut hari hari untuk hidup. tp manusia sgt tak mengenang budi bila sume pokok ditebang tak ganti balik.

Cik Anita said... [Reply]

lagu ni tak pernah tauuu T_t

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... [Reply]

mula2 dgr x suka lagu ni..
lama2 dgr ok la..hehe

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails