Friday, November 25, 2011

Hina | هينا









Sekian, wassalam.
Masih ada plan B.


24 comments:

aiEz said... [Reply]

tapi sekarang ramai yg mencaci dan mengeji dari mendoakan sipelaku berubah kearah kebaikan...

*bagus ada tazkirah hari jumaat ni..^^,

najihah sahami said... [Reply]

tp normalnya, orang akan pulaukan orang yang buat maksiat tu..kan?

mari kita renung2kan dan selamat beramal!

semutsengal said... [Reply]

oh..

ayat dia kadangkadang makan dalam..

cimOt said... [Reply]

yes! setuju!

Cik TeN10 said... [Reply]

:) satu peringatan yg baik..thanks kwn..:)

efa said... [Reply]

:)1 peringatan yg baik utk semua

Lea Isnawi said... [Reply]

jangan mudah nak menghukum org
sebab org tu bisa bertaubat =)

Lady Shana Sweet said... [Reply]

betul betul betul

Ieja said... [Reply]

yes, zikir salah satu cara untuk mendapat ketenangan di jiwa :)

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

this is a good reminder on day friday..:') okey, akan perbaiki diri sebisa mungkin..:)
happy friday..

EZAN IDMA said... [Reply]

amin

little_teddy said... [Reply]

bagus..

budakampung said... [Reply]

mari menginsafkan diri secara berjemaah..mehehehe

alif haris said... [Reply]

sama2 kita renungkan ya saudara ^^

cik wanie Lovela (CWL) said... [Reply]

:)

c'axoera said... [Reply]

bernas!

syahirooAhmad said... [Reply]

terima kasih kawan kerana mengingatkan sesam2 kita.. :)

Hanie_Dew said... [Reply]

Tpi masih ramai lelaki yg mengabailan soat jimaat.

Free pass tu rk payah print dari emel pin. Smai sana just bg tau emel je. Cam aku hari tu pakai ememel saiazuan la.

khairul akmal bin azman said... [Reply]

ayat maksud mendalam!
sweet info

stuck said... [Reply]

setuju sangat...
nuce entry YOU!! =D

syafiqakarim said... [Reply]

makna maksiat luas.sukan saja berzinak itu di kira maksiat.kan.
peringatan bersama.

BENA said... [Reply]

pernah bace ,

dosa yang paling besar dari maksiat adalah tidak melakukan solat LIMA waktu ;)



kalo salah betulkan ye Encik UTOP ;)

Syahirah Suhaili said... [Reply]

stuju..tapi kita mudah alpa..kesalahan orang lain je yang nampak dulu..hina maksiat tu bermaksud mencegah la kan? tapi yang dah terbuat maksiat,lebeh baik kita doakan je dr memaki..

Saiazuan said... [Reply]

btl, jgn hina si pelakunya, hina perbuatan itu..

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails