Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday #13







Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, ramai blogger akan membiarkan gambar membebel sendirian.


55 comments:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

no komen

YOUsoF said... [Reply]

No komen.

Solihin Zubir said... [Reply]

mengamuk sekejap ja.. bila dh asik ngadap fb, lama2 okla.. haha..

najihah sahami said... [Reply]

hahaha..facebooker tegar mesti mengamuk sakan.

] emopanda [ said... [Reply]

Bakal kena sumpah tujuh keturunan hahaha ;]

YOUsoF said... [Reply]

Solihin Zubir > Betul tu Lihin.. Benda free, nak bising lebih² macam 'cool' la sangat.. ;D

najihah sahami > Mish bukan dalam golongan itu ke? heheh

] emopanda [ > Sebab nak sampai 7 keturunan tu la Mark and the gang sibuk cari benda baru tuk FB tu.. Kita tahu apa? tahu bising...


;D

Anif Abdullah| AA said... [Reply]

dah main poker,senyap la tuh.. haha :P

Rtp Farra Arisha said... [Reply]

jika FB berbayar, sah2 semua orang takkan online 24/7..;)

YOUsoF said... [Reply]

Anif Abdullah| AA > Hahah.. Tapia aku tak layan game dekat FB.. ;D

Rtp Farra Arisha > Sah² ramai yang beralih ke blogspot.. heheh

Fara E's said... [Reply]

eyh , ramai like status kau , lalala

Aisyah Aina said... [Reply]

ok jugak kalau fb ni berbayar..mintak2 satu hari nanti akan berbayar..haha

sergeant keroro said... [Reply]

benda free memang selalu orang pertikaikan :P

Etong said... [Reply]

hehe etong tiada mengamuk2 sbb tiada fb :)

WZulhilmi said... [Reply]

tbh aku adalah salah seorang yg bising2 itu. LOL! and yes i still hate it. sbb kotak stalker tu. hahaha.

nurul said... [Reply]

apa yng bertukar??fb chat je kan??

syafiqakarim said... [Reply]

haha sebab tu xlyn fb sgt.bosan dgr mcm2.manusia ni tahu merungut je lahh

rara pinkmafia said... [Reply]

kalau dh addict.kena bayar pon sanggup.

Fathiah Hamim said... [Reply]

semua diactivateee

adwafarahin said... [Reply]

klu berbayar komnpem x pakai FB

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

haha..kalau berbayar aku rasa takde mknenye semua org akn ada fesbuk..maybe lah..

ekot je lah dah 'mat sukaberg' nk wat cmtuh..hehe..bukan mudah nak cipta coding semua tuh.. kira dia dah ubah fesbuk baru tuh dia dah berjaya lah apply segala coding yg dia reka..kan? :D

syakey said... [Reply]

berbayar? harap maap, kembali guna friendster. HAHA

-Incek Fik- said... [Reply]

Oh! Mukabuku punya design yang dolu-dolu lagi semat!

h A n Y S said... [Reply]

benda free kan..relek2 sudah..mula2 memang kekok guna..lama2 nanti kan boleh get used to it..kelakar plak bila ramai yg dok bunyi..haha

alexa yussida said... [Reply]

slalu bising awl2 je..bila da get used dorg main tak hengat dunia jugak:)

syrupmasin said... [Reply]

haha..betol jugak kan..dah la lepas nih aku senyap je kan sbb bende free :D

Heidi Shafiq said... [Reply]

wuishh.. jgnlah dibayar..

muhamad hanif said... [Reply]

manusia.mmg suka berbunyi..


lalalalalalala.

shameel Iskandar said... [Reply]

rasanya FB tetap diminati tapi merundum sikitlh penggunanya,

aleen aiden said... [Reply]

keh3.btul!

Umie Artoqiemie said... [Reply]

mak ok jer..

takde fb.. blog ade!

ABU said... [Reply]

lagi la bising..

or

tak ramai orng join..atau income kurang..mark tak jadi jutawan hehehe

cik nur said... [Reply]

tahu tak apa :)

♥Aien Najwa♥ said... [Reply]

ha r..tol gk..huhu..=)

meaw said... [Reply]

kalau banyak bunyi,delete terus,toksah duk maki-maki kan,senang~


p/s:weiii,measeh tau pendapat ko tentang entri tu,aku cuba :D

khairul akmal bin azman said... [Reply]

hehe..kalaw fb bayar..
baik main blog.
free je!

cik sakdi said... [Reply]

hahah mane ada fb free la. aku kene bayar berokband ni ha, ekekeke

dill said... [Reply]

(mengabaikan kerumitan fb)

:)

dill.

KUKUMALU said... [Reply]

Boikot2! haha

THE LEKAT LEKIT STORY said... [Reply]

gambar membebel.. akan jd byk maksudnya.. kekeke

♕ Mr.IX ♂ said... [Reply]

gambar aku membebel selain hari rabu biasanya..hehe

little_teddy said... [Reply]

Plan B aku : tak paham gambar tuh..tibe2 FB saya wangi? Wehh aku pun wangi maa.HAHAHAHA

Umie Artoqiemie said... [Reply]

anda ditag - http://u-miecontest.blogspot.com/2011/09/kontes-dialog-bai-budakampung.html

anamizu said... [Reply]

cik ana yg tak penah guna BM, semenjak fesbuk ni tukar memacam,terus guna BM je sbb interface dia stil mcm fesbuk yg lama..smart + simple je..hehe



cik ana.

UNA budak BAEQ said... [Reply]

sekejap je bising . biasa bebudak sekarang mna boleh hidup tanpa fechbuk . *er bukan kata kt dri sndri . lalala

Syazwan Che Deraman said... [Reply]

aku tak bayar lagi bil facebook untul bulan ni.

nabilah_2908 said... [Reply]

kalau berbayar..xdenya Si mark sesukahati tukar... ;)

dhiera said... [Reply]

ramai la yg naik antu nt~

Bella Bell said... [Reply]

haaa.. baru boleh komen.. mgkn ada sedikit problem dengan tenet aku kot semalam.. kah kah kah~... sory beb..


errrr.. bersyukur la dengan apa yg kita dapat.. tak kan semua mende nak merungut.. kn? ^^

Izzaty Ishak said... [Reply]

Hahahaha. Tak tau la kan kalau kena bayar.

Nice status. Zaty LIKE kat sini je lah :D

alif haris said... [Reply]

hahah .. aku tumbok mark zuckerberg kalau kene bayar ..:D

YOUsoF said... [Reply]

nabilah_2908 > Benarlah!

Bella Bell > Haha bagus2..

Yup, bersyukur senantiasa.. Itu yang terbaik.

Izzaty Ishak > Orait "LIKE" anda diterima.. ;D

alif haris > Hahah.. Bayangkan kalau sejuta orang nak tumbuk muka dia. Tak kecut perut pula... ;D

Liyana Zahim said... [Reply]

Tayah fb sgt.. Jom ramai2 sign up frenster smula.. Hahahhha!

YOUsoF said... [Reply]

Hahaha jom²!

Sana pun boleh tahan banyak dah game nya.. ;D

amranaiman said... [Reply]

berbayar mmg ku x men la.. :P

Nursyahira izzati Ngadimon said... [Reply]

saya okeyy jee !
tk kesahh punnn :D

pelekat smpai sehari slpas bang usop pos :D

THANKS ! sukeeeeeeeeeee

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails