Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #5

Assalamua'laikum sahabat ;)


Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entry mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. Biar gambar itu sahaja yang bercerita sendiri..







37 comments:

muhamad hanif said... [Reply]

kau lalat kan ?


AHAHAHHAHA

ira mohd said... [Reply]

comel jgk lalat tuh :P

BENA said... [Reply]

wow! lajuuuu ke ko wat ww ekkkkkkkk! hehehehe ;)

Aman Ibrahim said... [Reply]

alat mainan baru beli ker tuh?

alif haris said... [Reply]

lalat terminator ?? huhhu

sha a.s said... [Reply]

lalat gemok?! huhu...

Heyyy,k.sha da bwt my 1st WW tau..tp k.sha taruk 2 pic..n 3 words caption..ekeke..ala,bkn dose pn kn?? :-)

Aisyah Aina said... [Reply]

lalat? erkk...

tidak boleh pandang lalat ni :D

sha a.s said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
missSenget said... [Reply]

ko da lama x mandi ke sampai ada lalat beso ni?

syaEYRA said... [Reply]

macam berat je lalat nih nak terbang

bunga said... [Reply]

hhaaa..geli..ehee

Cik Anita said... [Reply]

lalat pengotor...

Lalalilillulu said... [Reply]

lalalililulu bukan lalat...ngeh2

YOUsoF said... [Reply]

muhamad hanif > Kalau aku lalat.. ko pulak kawan lalat! hahha

ira mohd > Comel dan 'BERSIH'... ;D

BENA > Selagi ada peluang, aku cuba melajukan diri.. hehhe

Aman Ibrahim > Ha'a.. tapi dah nak jahanam kena tampar dengan pemukul lalat je memanjang..

alif haris > huhuhu.. tapi dia kurang baik kot.. ;D

sha a.s > Hehhe saja la tu nak kasi nampak akak lebih slim. ;P

bagus la kak, tak salah pun.. manusia biasa la, mesti ada lari tema sikit.. baru happening. ;D

Aisyah Aina > Kalau tak boleh pandang, cuba rasa je.. ;DD

missSenget > Tak jugak.. mungkin dia rasa tercabar sebab manusia yang lebih BERSIH dari dia pun sibuk nak keluar buat kecoh..

syaEYRA > Boleh tahan la.. asalkan gigih.. ye tak? ;D

bunga > Takpa Bunga.. yang ni jenis BERSIH... ;D

Cik Anita > Lagi pengotor bila ada peniaga yang 'bela' lalat ni.. hehhe

Lalalilillulu > Orait saya paham di situ! ;D

najihah sahami said... [Reply]

macam masked rider...hehehe

syrupmasin said... [Reply]

lalat oh lalat :D

cucu umie said... [Reply]

nie mesti menghasilkan lalat dripada bahan terbuangkan..huhu

YOUsoF said... [Reply]

najihah sahami > Ha'a la kan.. ;D

syrupmasin > Ni jenis lalat bersih..

cucu umie > Ha'a Yie tapi bukan aku la..

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

lalat buatan

syrupmasin said... [Reply]

haha..ecece..bersih la konon..ade ke??

HonEyBuNNy said... [Reply]

besarnya lalat...hehe

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

haha..lalat.. aku main game nih mmg betul2 angry doe..hohooooh

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH:: > Lalat betul pun lalat buatan Tuhan yang maha berkuasa. ;)

syrupmasin > Hahha. Ada. yang ni la! ;D

HonEyBuNN > Besar lagi tanggungjawab kita nak halau dia dari kedai mamak.. ;P

Fee Hafeezah ketuk keyboard > Hahha.. memang itu pun motif dan tujuan game ni dicipta oleh mat saleh.. hahha. menguji kesabaran manusia dalam membunuh vavi hijau. ;D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Huh? Besaunya? :O

Nazrul Azwan said... [Reply]

aku teringat masked rider. haha :p

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Besau lagi rasa terkejut Zaty tu.. ;D

Nazrul Azwan > Hahaha aku pun baru teringat tadi..

Amna.Qadeeja said... [Reply]

lalat xbersih tp kotor kehkehkeh ;D

~..Lesung Batu..~ said... [Reply]

besarnyeee~~

apik pehe said... [Reply]

mak oih..bapak lalat ker aper ni?hehhehe

Photophobia eyraa ! said... [Reply]

nk ckp ni jee : sukee sgtsgt dgn angry birds . tomel

alyaclumsy said... [Reply]

haha, apakah gerangan ini? lalat selepas di zoom kan kah? haha

ABU said... [Reply]

lawa la belalang..:)
buat sendiri ka?

YOUsoF said... [Reply]

Amna.Qadeeja > Kalau jumpa kasi penampar je, tapi guna pemukul lalat la.. ;D

~..Lesung Batu..~ > Besar lagi khinzir dalam Angry Birds tu.

apik pehe > Bapak kepada bapak lalat.. aku rasa lah.

Photophobia eyraa ! > Hehhe yang warna hijau tu comel jugak kah?

Ira dah sampai level berapa?

alyaclumsy > Tidak. Ini adalah lalat besi tanpa dizoomkan.. ;D

ABU > Hahha ni adik kepada belalang la ABU. Bukan aku, orang tu yang buat sendiri.. ;D

paradokshati said... [Reply]

macam mask rider plak. hehe :)

BENA said... [Reply]

bagus2 semangat yang tinggi ! hahaha ;)

YOUsoF said... [Reply]

paradokshati > Ha'a 3, 4 orang dah cakap macam tu.. rindu cerita tu la tu.. ;D

BENA > Aku tak tinggi, bila ada semangat tinggi tu kira ok la kan.. hehhe

laskar pelangi said... [Reply]

the LALAT =D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails