Wednesday, June 8, 2011

Wordless Wednesday #2

Assalamua'laikum sahabat ;)




Meaning of Wordless Wednesday :

Pada setiap hari rabu, semua blogger akan post satu gambar di entry mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut. Biar gambar itu sahaja yang menceritakan segala-galanya sendiri..

33 comments:

syrupmasin said... [Reply]

birthday kau ke doe ke awek kau?? :D

YOUsoF said... [Reply]

Huhuhu aku tiada berawek la Sin. Birthday kawan perempuan aku da.. ;D

syaEYRA said... [Reply]

nak buat jugalah wordless wednesday~

UNA budak BAEQ said... [Reply]

baru nak wish befday . kehkeh

wordless wednesday

cucu umie said... [Reply]

sweet 21..hehe tpy ayie blom ag 21..wakaka

adwafarahin said... [Reply]

hepi beday utk kwn kamu ucop :)

YOUsoF said... [Reply]

syaEYRA > Dipersilakan.. ;)

UNA budak BAEQ > Janji ingat nak wish ye dak? ;D

cucu umie > Takpe tambah je nombor belakang umur tu jadikan 21 hehhe

adwafarahin > Thanx Adwa! (wakilkan dia) ;)

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

hp bday utk dia

Raden said... [Reply]

besday awek eh..phheewwitt

YOUsoF said... [Reply]

::FAIZ FARISH:: > Mekaseh²..

Raden > Ha'a. orang panggil dia Den². Raden camtu la.. ;DD


Phheewwitt jugak..

aniswany said... [Reply]

hepi besday *ntah utk sapa =.=

chemay said... [Reply]

happy birthday.
untuk kawan yousof atau untuk yousof.
tak kira laa..
janji wish
heee
:D

Amna.Qadeeja said... [Reply]

hehe epy besday tuk teman anda ye ucop ! ;D

padle said... [Reply]

bday aku bulan 10 ar..xyah la nak bg kek..awal lagi..
^_^

jeely jelly said... [Reply]

dr gambar menunjukkan: nah! amek lah kek nie.. haha... 21..mmg dah betol.. umo sy jugak.. haha

*hepi besday untuk 'kawan' perempuan awk tu :)

Ain Zulaikha said... [Reply]

21? umur sape tu? hahhahahah haaaaaa secret admire ke apa?

sha a.s said... [Reply]

Kak Sha gak yg ketinggalan bwt WW ni...ahaha

qlah said... [Reply]

Assalamualaikum ,

21 ? wah.. qlah suke numbr tu ,

214 = lagi lah qlah suke . hehe .

*nice info , tq .

senyumSOYA said... [Reply]

kek yang sedap..happy sweet 21~ heheheh...

YOUsoF said... [Reply]

aniswany > Untuk person in charge.. ;D mekaseh².

chemay > Hehhe Mekaseh². ;))

Usop punya bulan lepas.. siap celebrate kat hotel lagi.. (tapi berangan la) ;P

Amna.Qadeeja > Terima kasih awak (wakilkan dia) ;D

padle > Tu untuk tahun lepas daa.. hahha

jeely jelly > Dari gambar jugak menunjukkan:

"Saya tak makan kek kecik camni" ;D

hehhe mekaseh².

Ain Zulaikha > Umur secret recipe la AZ... ;P

sha a.s > Buat je.. tak lari hari rabu tu kak.. hehee

qlah > 214.. nombor apakah pulak tu?

senyumSOYA > Lagi sedap kalau dapat percuma kan.. ;D


>

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

___________________________________













wordless katenye...huhuu

little_teddy said... [Reply]

YOU! oooo ini kerja ko selama ini yeeeaaaa....huuu

apik pehe said... [Reply]

owhhh..macam tu ker?baru apik tahu...hehehe..

My Little Diary said... [Reply]

saya akan join next "wordless wednesday" pulak next week..hehehe

najihah sahami said... [Reply]

bday sape ni usop??bukan usop kan..kan kan kan???

cik azeya said... [Reply]

selamat dilahirkan kedunia awek usop! hihi

YOUsoF said... [Reply]

CouLeur de Chiqu3 >
___________________________________













Jawapan wordless katenye...huhuu ;D

little_teddy > Ha'a.. kerja halal, aku go on jela hehhe

apik pehe > Ha'a Pik.. Kalau rajin silakanlah join..

My Little Diary > Orait bagusss..

najihah sahami > Hehehe bukan².. Usop 'matang' sikit dari umur tu.. ;D

cik azeya > Terima kasih kawan Usop.. ;D

ABU said... [Reply]

aku baru tahu wordless wednesday ni..
btw sapa 21 tu..

YOUsoF said... [Reply]

Hah kalau rajin minggu depan ko dah boleh join da Bu..

kawan pompuan aku punya bday.

BENA said... [Reply]

lorrrrrrrrrrrrrrrrr ? bagus la ko nih ! aku dah tengok blog2 asik2 wordless wednesday.


serius ! ni baru aku paham ! heeee ;)


aku nk join laaaaaarrrrrrr ;)

YOUsoF said... [Reply]

Bukan aku yang bagus. Orang yang buat ni la yang bagus hehhe..

Orait silakan²!

mhrzh said... [Reply]

oh macam tu rupanya. patut lah setiap hari rabu kebanyakan blogger buat macam ni :D

YOUsoF said... [Reply]

Hahha yup.. Rajin buatlah nanti.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails