Saturday, December 11, 2010

Tangga ke- 55



Assalamualaikum semua. Semoga kalian ceria sentiasa.

Saja nak bagitahu kalau ade 54 orang paling busy kat dunia ni, aku di TANGGA ke-55 kot sekarang ni.

TERIMA KASIH pada korang yang masih sudi jejak jari kat sini tapi MAAF sebab jejak korang tu tak sempat lagi aku balas. Bila ada masa, ada internet dan kelapangan nanti InsyaAllah aku try jejak, komen, jerit kat blog korang balik ye.

Tapi serius aku rindu bangat nak rasa lapang balik, nak conteng² balik kat blog humble ni, nak komen kat blog korang (so that ada jugak la sekelumit komen kat blog humble ni nanti ;D)


* Maaf sekali lagi. Tak pasal² korang dah makin bosan bila tersinggah sini kan.

12 comments:

Anisa Hang Tuah said... [Reply]

(:

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

wooo maha bz ni

YOUsoF said... [Reply]

Anisa Hang Tuah > mekaseh ;)

::FAIZ FARISH:: > Boleh tahan la. Thanx sudi singgah bro!

Amna.Qadeeja said... [Reply]

xpe,jaga diri. =)
jika ada kelapangan waktu jg lpe undi sy dlm BBPM no 50 dlm senarai 2

http://blogpilihanmalaysia.blog
spot.com/2010/12/senarai-blog-baru-2010-pilihan-2.html

thanx ! ;D

efa said... [Reply]

hehehe tangga ke 55 :)bz bebenor uish...tak pa rilex ok..den disini menanti tgk bunga orkid :)

hans said... [Reply]

hahaha
aku tangga ke 57
xbosan lah
jgn risau

P/S : Jom Baca Episod Baru Siri Antara Dia, Kau Dan Aku

Cik Mieyrarif said... [Reply]

ouhho.gudluk yek

BENA said... [Reply]

ohooooooo. ko bebetol busy nih . sebab selalu measti ko de jek kat komen entry aku ! xpe xpe ! uruskan ape yang patut dulu okeh ! heeee~

YOUsoF said... [Reply]

Amna.Qadeeja >Mekaseh..

Orait inysaAllah.. Yang terbaik okeh! ;D


efa > Hehee tapi sekarang alhamdulillah da turun 15 anak tangga..

bagusnye, mekaseh² ;D (ade lg bunga tuk dikongsi, tunggu ye)


hans > Hahaa tapi takpe bekalan internet ko tak terputus..

Thanx Hans..


Cik Mieyrarif > Mekaseh ye.. ;D


BENA > Hehee. Tula Bena, kalau sempat on9 pon aku juz jenguk² pintu blog je huhuu.

Okeh thanx Bena! (dah boleh minum ribena sekali dah)

BENA said... [Reply]

wahhh sekali ko bukak pintu bloog aku . terus banyak komen ek . ni aku suke ! heheheheeh


terbaek ar YOUsoF ! heeee~

░♥si lampu neon♥░ said... [Reply]

waaaa ape yg ko busy sgt tu weh hahaha

YOUsoF said... [Reply]

BENA > hehhe tu kire cover mase aku sibuuuuk haritu.

Mekaseh sebab suke aku eh² suke komen² aku ;DD


░♥si lampu neon♥░ > Hahaa aku sibuk cari lampu neon terbaik kat pasaran la ;DD

biasala kerja kadang² busy, kadang² busy lagi hehee

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails