Wednesday, November 3, 2010

Titipan dari Russia





As salam semua!! Tag ini dikirim dari jauuuh oleh Cik Alexa kita Mr. Korean tuuu ;D

apa benda yg paling penting dalam hidup?
Makanan, The Holy Quran, game, ilmu + duit yang sentiasa beranak-pinak.

benda terakhir yg korg beli guna duet sndiri?
Ubat gigi safi + roti inti kelapa (feveret mak gue).

tempat ingin melangsungkan perkahwinan n tema perkhwinan?
Majlis resepsi kat PUTRAJAYA, nikah kat masjid besi yang sejuk tu. Siap ade crew cameraman tuk shoot muvie clip kahwin.
(tapi tu sebelum ade orang kate "wei sedo la diri ko tu sikit").
Aku pun gune PLAN B, buat kat teratak mak bapak aku la mane lagi insyaAllah.

Tema futuristik, biru² avatar atau dalam kata lain, yang paling simple and dimple ;D

adakah korg sedang bercinta sekarang?
Belum, baru nak siapkan kat FORM J ;D

berapa lama korang akan mncintai kekasih korang?
Selagi darah mengalir dalam tubuh insyaAllah.

novel/buku/majalah terakhir yg korang beli?
Majalah komik UTOPia. (sempat join 1 contest)

antara mak n ayah mana lebih mesra?
Mak kot, memang lebih rapat ngan dia plus dia seorang yang peramah funny ;D. Papehal pon cerita kat dia dulu tapi tak lupe jugak my abah.

namakan org yg korg betol2 nak jupe dalam hidup?
Nabi junjungan Rasulullah s.a.w/prophet pbuh
Rajin² lah kita selawat ke atas baginda oken kawan²!

Dapat jumpe kumpulan DEBU pon best jugak..


adakah korang basuh baju sndiri?
Ya iya lah (tapi tu mase duk bujang la hehee)

tempat yg korang betol2 nak pergi?
Tanah haram, kalau ade rezeki nak bawak mak abah sekali.
Kalau ade rezeki lagi, nak pegi jepun, join game ISTANA TAKESHI hehhee

pilih satu,peluk atau cium?
Suke cium pipi mak aku, lantak la ade orang kate dah beso pon nak cium² lagi. ade saye kesah? beliau mak gue bukan makwe korang..

3benda ttg org yg tag korang?
☺ Kekasihnye ade iras² kawanku
☺ Berwajah redup (bertuah Mr. Korean)
☺ Bakal seorang doktor yang tabah

benda yg korang sayang sgt2 dlm hidup?
Agama, family, para sahabat.

lima lagu paling suka n selalu dgr?
1) I miss U - Blink 182
2) Built to last - Melle
3) Belum terpisah - Coco
4) Bintang kini pelangi - Romancesa
5) Inframerah - The Times
5) Sudahi perih ini - D massiv
5) Take me to ur heart ;D - Michael belajar jadi Rock
5) Count on me - Bruno Marikh
5) Empty - The Click Five


bila tarikh lahir n kat mana smbut tahun lps?
5hb 5 tahun2005. Sambut dalam hati sudaa..

5 blogger korang nk tag?

Cik. Bena
En. Ard
Pokcik HanTwo
(orang kampung gue ghupenye)
Cik Nur
Cik Warnida

*Sori kalau tag ni memenuhkan jadual kalian yang dah sedia kosong tu

23 comments:

aisyahyusof said... [Reply]

tema futuristik?? woo~~

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

rajin kau buat tag... kalau aku... hehehe malas kot.

alexa yussida said... [Reply]

hehehe tenkiuuu..bagus ank mama ni:D

ptutla manyak 5 kt lagu tu...besday 5/5..cunla:)
br taw kwujudan kump debu..terus gugel n jtuh hati..tenkiu:)

suzie rahman said... [Reply]

wawawa..best2..anak mak tu..

Cik Akma said... [Reply]

kehkehh istana takeshi :D :D

BENA said... [Reply]

aduhhhhhhhh. TAK BOLEH BLAh . name aku 1st lak tuh . hahahah. maceh2 ko igt nak TAG aku. heeee~


weh2 ko ske UTOPIA ek? same ngn aku! dulu2 xleh miss pon! skg dah xsempat nk layan. heeee~

YOUsoF said... [Reply]

aisyahyusof> futuristik tu kiasan kepada simple and dimple je sebenanye hehee


::FAIZ FARISH::> aku mmg sentiase cuba jadi lebih rajin.. tak salah kan cara tersebut heee


alexa yussida> hehee same²
eh ha'a kebetulan je 5 lima tu sebab banyak lagu yg dilayan lentok sebenanye hehee.

unic kan DEBU tu..


suzie rahman> Ya iya lah gue anak emak ;D


Cik Akma> kehkehh sbb cam seronok je nampak join gang takeshi tu..


BENA> HAHHA so BOLEH BLAH KAN la.. same² jugak.

ye saye, selalu jugak aku join contest hadiah cd lagu tu. majalah cambest, hadiah senang dapat plk tu huhhu.

dulu mase hingusan suka gila kt GEMPAK, sekrang dah beralih ke abg dia la pulak hehee

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [Reply]

salam
rajin ko usop nak menjawab tag tu

YOUsoF said... [Reply]

As Salam. saje nak belajar jadi lebih rajin bro.. hee

TiKa LEh said... [Reply]

kat masjid besi??nk sme ngan sheikh muzaffar ke??hheheh..selamt2..

Amirrah Zawani said... [Reply]

sy pun suka lagu empty :D

Bit Zamri said... [Reply]

hahaha..suruh bagi 5 lagu..
habis 9 lagu kau letak..hehe

anda di tag lagiiiiii!...yeaaahhaaa..
p blog saya ok..

YOUsoF said... [Reply]

TiKa LEh> Hehhee ha'a tapi sekadar anganan jela.. terimakasih² ;)


Amirrah Zawan> bagus lah ;)


Bit Zamri> Hehhe takpe lagi kot, masih menepati terma dan syarat ;DD

oh yeke? mekaseh..

Tomato Gurl's Life said... [Reply]

cun besday 5/5..

Ard (Yaddo) said... [Reply]

bagus. kau anak mak
aku anak mak gak. hehe

BENA said... [Reply]

boleh2 blah. lex2 lu pasai tag ek. ramai gile tag aku ni * ayt bajet femes ni weh. hahahaha*


nati aku free gile2 aku buat okehhh! =)

YOUsoF said... [Reply]

Tomato Gurl's Life Mekaseh ;)


Ard (Yaddo) Hehee iye². Yaddo nickname barukah? ;D


BENA Hahha takpe ko dah semakin menuju puncak la tu.... konon ;DD

okeh!

cik nur said... [Reply]

thnks cz tag nur nnt nur wat eh ^__^

BENA said... [Reply]

menuju puncak pe plakkkkkkkkk! suam2 kuku jek. HAHAHAHA~

YOUsoF said... [Reply]

cik nur> Same² Cik Nur.. ;)


BENA> Hahha yela, org merendah diri cam ko la.... ;D

HaNTwO said... [Reply]

hahahah sorila pokcik ni kalo men tag2 terus ketaq lutut nak jawap...

YOUsoF said... [Reply]

Hahha sokay².. tu buat syarat je. tiada paksaan dalam perhubungan ;DD

Markonah said... [Reply]

how to make this post background become like this.. can you teach me~~~ can ahh? can ahh??? ^__^

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails