Sunday, August 8, 2010

Ooo Tea..


Sekadar gambar hiasan~


"Cik Usop OT tu ape?" Si kakak a.k.a jantung hati aku tanye pagi tu.


"Hehhe.. OVER TIME" aku jawab dengan jelas.

"Oh kite tau, keje terlebih kan" dia jawab balik.

"Hahha" aku tergelak pastu terus jalan ke dapur ( sarapan time ).

Dua keping + dua biji jugak la aku berjaya selesaikan ;D. Cukup la tenaga tu untuk OT arini. ( aku expect sampai tengahari camtu je ) Ghupenye 6.30 jugak aku gerak balik umah hahha takpela pikir keje tu tanggungjawab sudah. ( Aku OT adalah kerana kami kena settlekan keje² untuk menyambut TENGKU MAHKOTA JOHOR yang akan singgah KOTA TINGGI pada 9 Ogos 2010 )

Sebelum keluar aku salam si kakak tadi tu.

"Eh kejap² ade surat untuk Cik Usop" dia ambik kertas sekeping ( buku tulis sape ntah dia koyakkan).

Time tu jugak dia terus tulis.

"Okeh terima kasih tau" aku jawab terus aku bace surat tu.

SURAT PALING SIMPLE TAHAP DEWA AKU PERNAH DAPAT!

Depan tulis MOHD YUSOF. Dalam tulis CIK YUSOF!! ngan signature dia kat belah kanan bawah. Tak ke simple namenye tuh? hahha kelakar siot ;DD

5 comments:

aisyah said... [Reply]

hahahahahaha...cute nyeee ank buah ko usop...kim salam kat die ek? kate angelina jolie kim salam...

YOUsoF said... [Reply]

hehhe. saye wakilkan dia.

"Waalaikumsalam warahmatullahiwabarakatuh.. Terima kasih Aunty Lina" ;DD

aisyah said... [Reply]

well...accepted la...~~lalalala...

Irwan Nemoto said... [Reply]

mula2 aku tak paham apa yang ko krepekkan ni.. buhehehehehe :)

YOUsoF said... [Reply]

hahha.. abes dah paham lom ni? ;DD

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails