Thursday, August 12, 2010

Menghayati RAMADHAN bukan GODAAN




Tahun ni aku da start puasa dengan family semula. Teringat masa puasa di kejauhan,
Setiawangsa sana (ceh macam jauh sangat) ketika masih belajar mahupun sudah kerja ;D

Nasib baik kitorang duduk apartment MAHSURI yang 'indah' tu sebab jalan tu memang port bazar baik punya.. boleh tahan panjang jugak la. Aku kalau malas² set dalam kepala beli

sebungkus + kuih

seringgit cukupla. Balik tinggal buat air teh uncang. selesai. Member Yang lain pon baik hati jugak, dapatlah aku kongsi secawan air sejuk yang diorang beli. Aku pernah beli sekali la popia


Nadia , besar tu, dua ketul boleh kenyang.

Tapi yang paling aku nak ceritakan kat sini, kebanyakan lelaki yang pergi beli makanan untuk buka tu secara tak manualnya akan terkureng pahalanya, Wallahualam. Sebab ape ek? ha yela perempuan yang keluar bukan semuanya tutup litup ye tak? waduh gawat ni, sama² kita usaha + berdoa untuk mendapat Ramadhan yang penuh makna .

6 comments:

Neng Ayu said... [Reply]

Sekedar Berbagi Info buat temen2...

Wah andai website saya bisa punya 1000 pengunjung tiap hari……hehehe

Tapi Ndak usah khawatir jangankan 1000 Pengunjung, 5000 Pengunjung/hari juga bisa...hehehe

Nih saya punya Trik Mujarabnya, Monggo di Baca di sini :

http://www.kangociem.com/2010/08/trik-gila-5000-pengunjunghari-dan.html


Semoga Bermanfaat khususnya untuk Blogger Indonesia, Tetap semangat menjadi Blogger Indonesia jangan menyerah karena Blog tidak ada Pengunjungnya..Hehehe

Terimaksih, Happy Blogwalking....

YOUsoF said... [Reply]

Makasih Neng.. ;D

crewz said... [Reply]

bazar mmg best.. stahun skali je pun.. hee

YOUsoF said... [Reply]

hee betul la tu. jangan membazir sudaa ;D

ToshioMario said... [Reply]

Like the pictures, ^^

n d contents too!

YOUsoF said... [Reply]

Like the comment too.

Mekaseh ye ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails