Saturday, June 16, 2012

Hari ini..

38 comments:

BENA said... [Reply]

hmmmm :'(

syafiqakarim said... [Reply]

sentiasa ada sifat menghargai dlm
apa pun.hmm.hai abang ^^

anamizu kaito said... [Reply]

sbb tu ade pnh dgr :


"jgn biarkan org yg kita syg berlalu begitu saja tanpa sebarang ungkapan kata..andai dia dah tiada, nescaya tangisan tiada gunanya"




fuhh falsapah plak =P


*yg pegi korea tu member aku =P



luv,
cik ana

alif haris said... [Reply]

sbb tu orang ckp.. seize the day.. hehe

bukankosong said... [Reply]

: )

Cik TeN10 said... [Reply]

Time machine pn xleh kembalikan kita pada masa yg lalu.. So Kena hargai setiap detuk dlm hidup kita kan :))

RazFiRa said... [Reply]

btol kata2 anda tu

Yumida said... [Reply]

yup..hargai apa yg ada sekarang..jg org di sekeliling...hmmm..aeroplane tu..nak tompang ke?

aleen aiden said... [Reply]

amboi ini deep ni

arshad muhamad said... [Reply]

kalau datang itu rezeki..

kalau tak datang sila usaha lagi..

♥ Nana BamBam ♥ said... [Reply]

sebab tu hargai org yg ada disisi..

hani said... [Reply]

life the moment.

hani said... [Reply]

selambe pulak cikgu english ni buat silap, i meant to say "live the moment,"
tehee...

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

yeap...u r rite....

tirahzairi said... [Reply]

tacing 2saat

eva said... [Reply]

ermmm.. bila dah hilang baru nak hargai..

Noraim said... [Reply]

hargai sebelum hlang dari pandangan mata.

Nur Emilya said... [Reply]

betul :)

naziyatul fatihah said... [Reply]

hurmmmm

fadh leyanie said... [Reply]

sedih rasa hati

Aishah Zin said... [Reply]

makan dalam hati menangis sedih,Nak gapai tapi xtergapai dah.

nitnot said... [Reply]

hargai sebelum terlambat.

Cik Gadis ^^, said... [Reply]

best ayat tue .. nak pinjam boleh ?

chemay said... [Reply]

harap harap orang tu hargai before chemay buat keputusan untuk pergi dari hidup dia.
:')

Nur Aischa said... [Reply]

tula.. :( kalau tak menyesal dikemudian hari..

biela bell said... [Reply]

kena ada sifat menghargai dalam diri :) dan sikap taknak lepaskan peluang dpn mata..

syakey said... [Reply]

gunakan satu hari penuh sebaik-baiknya ;)

Azham Vosovic said... [Reply]

puitis!

hargailah hari yg kita ada kerana esoknya pasti tidak sama...

siti kektus said... [Reply]

hargai sementara berkesempatan. :))

Hanie Dew said... [Reply]

rebut peluang sementara ada.dan jangan sia sia kan keinsafan kalau ia tetibe dtg seumpama hidayah.mungkin takkan dpt lagi. *tazkirah semlm.

anamizu kaito said... [Reply]

sbb tu aku doa setiap hari supaya aku boleh capture every moment sama ada through CAMERA / VIDEO..

setiap takkan sama =P



*hoping for BABYPINK NIKON :(





luv,
cik ana

anif abdullah| AA said... [Reply]

hmm..

Cik tikah said... [Reply]

:)

inche hlovate said... [Reply]

hargai ape yg ade depn mata:)

Azroy Kassim said... [Reply]

waaaa.. abam!! ayat power!!

ABU said... [Reply]

as usual yousof ayat kemain lagi uh..hehehehe

semutsengal said... [Reply]

hariku, harus dipenuhi dengan kemanjaan mu.


hmmmmm

Jue said... [Reply]

dulu2 bf aku kan selalu guna ayat lbh kurang camneh kalau mcm aku majuk xmo jwb kol semua..jd skrg..aku selalu majuk giler kejap sbb tringat kata-kata dia haha

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails