Tuesday, August 2, 2011

Naza The Times - Infra merah



Seolah-olah kau berada di depan ku
merenung tajam ke arah diriku
guruh berbunyi
hujan tak berhenti

berjuta-juta nada dimatamu
menoleh ke alam fana diriku
mungkinkah ini halusinasi

[chorus] 2x

oowhhh anginnn....
ku tak sanggup melawan arus mu..
oowhhh anginnn....

beribu..
infra merah kau nyala
beribu..
infra merah kau nyala..

29 comments:

syrupmasin said... [Reply]

ohh lagu ke..huhu..ermm aku ta reti gune infrared :D

sha a.s said... [Reply]

lagu skrg mcm²......saintifik sungguh! ehehe

Far8 budak baik said... [Reply]

hahahahaha..lagu kelaka je..
weh kau nyanyi ker skrg ni..
seyes hujan kot kat sini..
agagaga

adwafarahin said... [Reply]

lama da x layan the times huhu

*slmt berpuasa ucop!

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

lagu rupanya. igt apa td

aleen aiden said... [Reply]

feveret2 kau zaman skarang ke?huhuh

Amna.Qadeeja said... [Reply]

heee lgu. :)

muhamad hanif said... [Reply]

Ala,

letaklah video kau tengah main gitar sekali..


beru style !

Azham Vosovic said... [Reply]

Heheh, dulu infra red sgt popular...

EkaBukanMakcikKau said... [Reply]

aku kat sini dah banjir mase kau nyanyi ade jadi ape2 tak ?

Papa Mifz said... [Reply]

infra red pun leh dijadikan lirik lagu yer..hehe

WZulhilmi said... [Reply]

Adakh penulis lagu ni mnceritakan pengalaman dia berjumpa cyclops?? Infra merah menyala? merenung tajam? LOL!

Nurnajwa said... [Reply]

Frst time dgr & best! *thumbsup*

Ehhh, kte dh update pasal pelekat awk tu ;)

Aisyah Aina said... [Reply]

infra merah pon boleh....sekarang semua benda nak dijadikan lagu...best pulak tu :D

Abang Jonni said... [Reply]

lepas ni ada lagu pasal bluetooth plak... jgn terkejut...

harharhar

ABU said... [Reply]

apa ni..lagu ka..tak tahuuuu pung..uwaaaaa..

Cik Anita said... [Reply]

EH?

lagu rupanya..hehehe

sungguh tak tau!

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

dh jadi komposer rupanya.. >.<

laskar pelangi said... [Reply]

cam best jer lagu nie=)

YOUsoF said... [Reply]

syrupmasin > Hahah.. aku reti, tapi boleh je kalau ko mintak tunjuk ajar.. ;D

sha a.s > Hehe.. tu pasal kita tak boleh pandang rendah kat pemuzik ni kan kak.. ;)

Far8 budak baik > Haha.. aku baru harming, dah lebat ek.. kena banyak practice lagi ni.. ;D

adwafarahin > Hehe.. So jom layan sama².. ;D


selamat jugak..

::FAIZ FARISH:: > ;D

aleen aiden > Ha'a.

Amna.Qadeeja > Yup.. Ringkas tapi best.. tau tau selera lain² kan..

muhamad hanif > Psst.. aku pandai petik je, tak pandai main lagi... ;D

Azham Vosovic > Betul, takda infra red, maka takdelah infra green (laser buat suluh mata gol keeper tu) ;DD

EkaBukanMakcikKau > Ada, aku rasa Syiok sendiri.. hahah

Papa Mifz > Itulah namanya kreatif kan bro..

YOUsoF said... [Reply]

WZulhilmi > Mungkin juga kerana masa lagu ni dicipta, geng X-Men dah menakluki bumi... ;D

Nurnajwa > Hehehe.. ada jugak yang meminati lagu sebegini.. ;D

mekaseh Naj.. ;)

Aisyah Aina > Nasib baik aku tak pandai buat lagu, kalau tidak dah keluar lagu bertajuk 'pelekat saya'.. ;DD

Abang Jonni > Mungkin tak terkejut sebab Bang Jon dah kasi tau ni.. hahaha

ABU > Ini lagu rakyat Malaysia la Abu..

Cik Anita > Hehehe.. tapi best kan?

Fee Hafeezah ketuk keyboard > Belum lagilah wahai makcik Pijah..

baru berjinak-jinak jadi vokalis.. ;D

Izzaty Ishak said... [Reply]

Pergh? Macam tengah hangat bercinta je. Hahaha :D

syrupmasin said... [Reply]

ecece..bole lah buat tutor ajar gune infra red lepas nih :D

YOUsoF said... [Reply]

Izzaty Ishak > Bercinta pun tak, macam mana nak hangat.. ;D

syrupmasin > Saya tak cukup ilmu lagi la Pak Tua.. ;D

alif haris said... [Reply]

aku ingat ape bnde ..

lagu rupanya ye sop .. hihik ..

[sutera kasih] said... [Reply]

sebelum blutut femes, infra red paling femes hihi

Fee Hafeezah ketuk keyboard said... [Reply]

wewiiiit! vokalis pulak..cool lah sop! HAHA :P

YOUsoF said... [Reply]

alif haris > Hehehe.. aku suka layan lagu camni, sedap dan tak menyakitkan telinga dan sanubari.. ;D

[sutera kasih] > Betul! tak ada lama, maka tak adalah baharu.. ;D

Fee Hafeezah ketuk keyboard > Hahaha.. Tapi tak adalah sampai nak upload video nyanyian sendiri lagi.. tapi mana tau 1 hari nanti ke kan.. ;D

Nadiya said... [Reply]

THE TIMES TERBAIK OWW!
Hee..suka sangat lagu lagu dorang..BEST!
Tajuk lagu dorang memang menarik perhatian hahaa..suka suka suka!
Suara NAZA pun best..
Support our local band! :p

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails