Thursday, October 14, 2010

Manusia Dari Marikh



~bukan gambar sebenar~


Mesti ada yang tak percaya kan bila aku cakap ade manusia dari MARIKH kat BUMI ni.
Name mamat ni Peter Hernandez Jr. . Masih ada Plan B tak kenal?

Ok² aku bagi clue sikit biar korang dapat cam mamat sorang ni. Sebelum dia jadi billionare, dia selalu talking to the moon. Selalu luahkan perasaan dia, jugak keinginan dia tuk terbang ke Marikh.

Kawan dia B.O.B selalu cakap kat dia nothin' on You la, sedar la diri ko tu sikit, aku suka kawan ngan ko just the way You are. Dia pon balas ok² You can count on me.

Tak lama lepas tu, dia bawak diri kejap kat somewhere in broklyn jugak kat other side. Masa umur tahun dia dah berlakon dalam filem honeymoon in Vegas pegang watak little Elvis. Heronye pulak Pakcik . Pas abes sekolah menengah je dia terus selamba mengorak langkah, move on niat dia menjadi seorang yang lebih berguna . Mase tu lah dia fall in love again .

Bila dah makin maju, dia terus guna namaBruno atau dalam BM Bruno dari Marikh.



klik sini tuk join dia terbang ke Marikh!


Haa sudah kenal? bagus².



Jom layan same², moge cepat kita leh dapat title billionaire


Naris terlupe lak, nak story sikit pasal name BRUNO ni sebab bapak dia ni kira cam 'kipas susah mati' sorang peninju profesional, BRUNO SAMMARTINO.

MARS pulak dia dapat pasal ketika dia kecil dulu, budak² pompuan selalu kate dia pelik. So dia pon terpikir yang dia ni dari planet MARIKH ke?

*Sumber INSPIRAsi: Utopia feveretku dan tak lupe jugak Uncle Google~




19 comments:

LuLu said... [Reply]

haha da agak da pn :P sgt2 suke lagu2 beliau!

YOUsoF said... [Reply]

hehee dah agk jugak jawapan tu sbb U punye blog pon ade lagu beliau ;D

::FAIZ FARISH:: said... [Reply]

best gak lagu dia ek

YOUsoF said... [Reply]

tak best bile aku yang nyanyi lagu dia ;DD

F.I.C.K.R.Y said... [Reply]

Nanti guwa pi try google lagu makhluk Marikh ni~

YOUsoF said... [Reply]

okeh²!

*Sore makhluk Bumi pon kalah kot ;D

Along Tapa said... [Reply]

cemana dia dapat green card??huhuhu

Gorengbaek - Proses-proses Along update blog

YOUsoF said... [Reply]

Ha yang itu aku tak pasti ye Along Tapa ;D

Bit Zamri said... [Reply]

nothin on you...!!!!
suka dia...hik3..
pandai kau karang cita ni..=)

YOUsoF said... [Reply]

hehe aku suka dia.. punya lagu ;D

Mekaseh², maaf sebab banyak cacat cela..

Intan Tengku Bokhairi said... [Reply]

Move on best :D

Hazwan said... [Reply]

cantik header kamu...aku suka tgk

YOUsoF said... [Reply]

Intan Tengku Bokhairi> Count on me pon best! ;D

Hazwan> Thanx, ko pilih lagu mane Wan?

yuyus~alexa said... [Reply]

bruno marssssss!!!
huuu..sngt2 ske lagu2 beliau...sore mantap lah..hee:D

btw,dah bace dah yg cite sal alexa tuh..hee...pndai die guna sume nama lagu n band wat cite ye:)

tehr said... [Reply]

ooo cam tu
aku baru tau ni

asal rajin berusaha
semua boleh jadi

mekdonel said... [Reply]

entry ini worth reading..

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/maher-zain-ni-sunni-ke-syiah.html

http://fdausamad.blogspot.com/2010/10/metafora-sarcacsm-sound-derek-dan.html

serius!

YOUsoF said... [Reply]

yuyus~alexa> ye Bruno dari marikhhh..
Tula kan, kalau dia buat kelas vocal free nak pegi lah! ;D

hee mekaseh². Tp banyak lagi kena baiki kan.

tehr> hehe. InsyaAllah cikgu ;)

mekdonel> Thanx mekdo! ;D

budak_nakal said... [Reply]

x ambik atu sbb dia pun x ambik tau hal aku..wakaka :P

YOUsoF said... [Reply]

haha betul lah! takpe² aku pon tak kesah.. ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails