Friday, September 17, 2010

Selamat Kembali!



semua!!
Lepas seminggu bercerai badan ngan kerja², dapat la kasi tenang sikit ini kepala ;D

Pastu nak masuk kerja balik, paham² jela kan tahap kerajinan tu. Plus kawan² ade yg sambung cuti lagi, mcm agak jelez gak la. But sokay, life must go on rite?! hehhe..

Raye kali ni quite ok la. Stil dapat angpau yang berisi Alhamdulillah. Raye 1 - 5 kot ngan family. Dengan kawan² sempat gak la raye blah malam.













Pastu 16hb 09 aritu, HARI MALAYSIA di mana berlangsungnya jugak reunion kami yang indah khabar dari rupa. Namun, tetap enjoy walaupun yang attend dlm suku kelas je. Sukacitanya di sini aku nak bagitau bakso ngan puding Diba memang BEST!!









Haa ending cerita ni mcm agk best sebab on the way balik umah lepas reunion tu secara tiba² tayar kereta 'GRAND KENARI' yang kitorang naik pecah tayar belakang da (sebelah aku pulak tu hahha).

KELEPOP!! lebih kurang camtu la bunyinye hehee. tengok belakang takde pape pon.

Berhenti².. tayar ko meletop, kate kawan aku.

Sekali tengok betul la, sangat 'bertuah' kami rasa mase tu sebab matahari memang tengah terpacak atas kepala. Maka mengalir deraslah peluh jantan kami ketika itu.





















Camne pon aku tetap enjoy the moment. Hanye dengan care ni dapat aku luahkan perasaanku ;D




Sekian~

9 comments:

cOnfuSeME said... [Reply]

cian ny tayar meletup..
tp nsib bik de plan B...hehehe...

YOUsoF said... [Reply]

hehhe.. tau takpe!

maka legalah kami mase tu ;DD

aisyah said... [Reply]

ucop tlg tuka tyr keta x?? mcm action je akk tgk..hahahahaha..
neway,mmg "best" pengalaman ucop xleh dpt mane2 tu..

ard said... [Reply]

kesiann..

YOUsoF said... [Reply]

hahha.. ade gak la tolong sikit, tengok je yg banyak ;DD
tau takpe..

kesiann mu diterima kawan huu..

n i k l i s a said... [Reply]

kenari aku pon rosak raya first.
=.=

*kenari mak aku sbenanya. hehe

YOUsoF said... [Reply]

hehhe yeke.. takpe² pengalaman 'indah' namenye tu ;D

*itu pon kenari kwn aku punye abg sebenanye hehe

ToshioMario said... [Reply]

kite nmpk *romancesa, ^^

YOUsoF said... [Reply]

Hehhe mate yang tajam!

*terus amalkan minum carrot susu ya ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails