Monday, August 16, 2010

APOKALIPS



As Salam. Saje nak cerita bahawasanya aku macam agak berminat dengan
filem terbaru ni.

TIK judulnya.

Apakah sebabnya

Berdasarkan apa yang wartawan tulis dalam surat khabar la, cerita ni ade style

ala² .

Watak Adam (Adamanchai kalau tak silap) lebih kurang macam watak yang berdarah menggelegak ( terlalu cinta nak bergaduh ). Kat surat khabar pon tulis Adam jadi betul² kasar + serius tahap gaban dalam filem ni tak macam watak biasa yang dia dapat ( ala cover macho ). So teringin jugak nak tengok betulkah kata² wartawan tersebut hoho.

Pelakon² lain adelah Farid Kamil, Jehan Miskin, Pekin dll. (nak tau senarai penuh kita saksikan kat pawagam nanti )

Watak yang paling aku suka watak , super power cool (kalau tak silap gambar la).


Adam dan kuncu²nya yang periang~


10 comments:

anuarfariz said... [Reply]

yes bro.
semalam pon aku ada terbaca sal cite ni lam paper.
memang cool la jalan citer.

bukan penggoda said... [Reply]

mcm best je cte ni. huhu.


hai yusuf. sy zulaikha.
awk pnh dgr kisah nabi yusuf dgn zulaikha?
ok. tade kne mengena pon.

jg dri. bai.

YOUsoF said... [Reply]

Tu la Fariz. Jom same² kita sokong industri perfileman kita ;DD


hehhe. penah denga. ok memang tiada kena mengena.

bye jugak ;D

Dark Half said... [Reply]

x sempat baca paper semlm. kalau ada trailer best gak ni bro. aku harap film x cilok dr cter lain la...kalau tak, cam xde originality

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

YOUsoF said... [Reply]

tula nanti aku try letak (kalau gheti la)

tau takpe bro.

Dark Half said... [Reply]

cantekk sekali =)

paan sabri said... [Reply]

pergh.. crow zero msia ek??

YOUsoF said... [Reply]

cantekk dua kali ;D

ha'a lebih kurang la Paan. nampak interesting gak la siap ade scene KLCC runtuh.. kita saksikan nanti heee

mahirahnazlim said... [Reply]

mcm best ahh .
na tgok na tgok !

YOUsoF said... [Reply]

memang macam best kan. tengok² ;D

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails