Thursday, August 22, 2013

Raya Pertama ;')

سلامت هاري راي عيدالفطري معاف ظاهير باطين ;﴾

Lamaaa tak update blog, keras jari, tepu kepala nak fikir taip apa. Macam mana raya pertama tanpa ketua keluarga? Macam tu lah, tapi overall semua ok je Alhamdulillah. Cuma aku ada terperasan mak duduk dalam bilik sorang² masa kami adik beradik duduk ramai² kat luar. Lepas tu mak keluar dengan mata merah dan tangan lap² mata. Aku faham apa yang mak rasa tapi aku tak rasa apa yang mak rasa ;')

Panjang umur inshaAllah kita jumpa Ramadhan dan Syawal lagi tahun depan.

20 comments:

Nurzakiah Hanum said... [Reply]

riang ria raya

✿ pink velvet ✿ said... [Reply]

semoga mak awak lebih tabah lepas ni, InsyaAllah~

ct kektus said... [Reply]

emak kan, mesti lagi sedih rasanya. ;)

pape pon selamat hari raya. ^^

zuno said... [Reply]

Hye.. Rindu la sama usop, lama x update belog..hihi

♥ Nana BamBam ♥ said... [Reply]

Assalamualaikum,

dapat duit raya banyak tak? huhu
sedihnya seorang ibu hanya Allah yg tahu.
kadang2 kita susah nak rasa kesedihan ibu tapi memahami kesedihannya.

Semoga ibu awak tabah. amin .

HiDa said... [Reply]

Selamat hari raya..

anamizu said... [Reply]

hai usop. lama tak update blog kan. hehe.
mak mesti org paling sedih bila abah yg
selalu peneman die dah takde.

moga mak usop terus tabah. aminn.





slm lebaran usop :)

syafiqakarim said... [Reply]

kehilangan dan kesedihan masih terasa ya sop :')
moga semua baik baik

eVa said... [Reply]

awak jadi ketua kuarga skrg ni.. mak awak tabah sbb korang ada.. be strong k..

comel gamba tu!! nak buat jugak.. tp xtau mcm mana haha

anamizu said... [Reply]

ehem ~ :P

anif abdullah| AA said... [Reply]

aku pon baru update blog.. gila tak kaku jari nie. haha
btw, smart baju raya ko.

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

Doakan arwah disana....dia pasti bahagia disana dengan kiriman doa anak isteri serta keluarga...

♥ p a a n i ♥ said... [Reply]

salam takziah... dan selamat hari raya..

iAmCekbolat said... [Reply]

kirim salam mak :')

hehe

Nur Azila said... [Reply]

saya : turqoise baru perasan sama colour tahun ni, bezanya corak dan plain je.. :)

eVa said... [Reply]

Lama xupdate?.. Rajin update kat instagram jer kan.. Hehe xper.. Jaga kesihatan yer

Cik TeN10 said... [Reply]

First time beraya tanpa ketua keluarga mesti la bonda terasa kehilangan.semoga beliau tabah.

Wahh sempat posing lagi di hari raya pertama.tahun ni xsempat nak post lebih2 nak snap pic banyak2.tetiba je sanak saudara serbu rumah ramai2 smpai xsempat nak berposing2.mmg x kering tgn la keja basuh pinggan je kt dapur.hihi

budoxe lee said... [Reply]

singgah sini follow
salam takziah

chotz axoera said... [Reply]

dah bz ngan instagram jer ni tuan umah ni :D dah new year dah ni hehehe

Anonymous said... [Reply]

After looking into a few of the articles on your website, I
really like your technique of blogging. I saved
as a favorite it to my bookmark website list and will be checking
back soon. Take a look at my website too and tell me your
opinion.

Feel free to surf to my website: fait un post

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails