Wednesday, August 8, 2012

Sukan pun dipolitikkan?


23 comments:

nurdani said... [Reply]

macam-macam. semua benda nak dipolitikkan.

teruskan sokongan kepada atlit Malaysia :D

Yousof said... [Reply]

Tu la kan..


Ya, selalu! ;D

Hanie Dew said... [Reply]

lol.psal ni pun jd bende politik?
kesian LCW tu tau,injured pun paksa diri.dua minggu je training dlm injured2 gitu.tepaksa ambik pain killer nak fight. ish ish.

Anum said... [Reply]

macam2

iqa said... [Reply]

klo mcm ni.
agak agak kawen annti pun dorg nak
politik kan juga tak bang?

ihik

Hans said... [Reply]

tu la pasal
suruh dia main tgok
entah2 pusingan awal pun dah kalah
keh3

Azham Vsvc said... [Reply]

hehe...betul betul betul....sedihnya bila orang kutuk2 atlet negara yg berhempas pulas nak bawa balik pingat. Tambah2 media yg kebanyakannya guna konotasi negatif untuk melambangkan "kekalahan" #DLCW baru2 ini huhuhu....

si robot comel said... [Reply]

eh Bane :D

bukan sukan je nak politik,hal yg remeh pun dipolitikan.

akem said... [Reply]

apa pun tahniah pada LCW kerana membuat kita semua bangga dengan kejayaan beliau. Ini sekaligus membuktikan rakyat malaysia memang kuat semangat. Inilah yang kita mahukan. satuuuu? Malaysia! satuuuuu? Malaysia!!


ah ada baur2 politik pulak dah komen aku ni. hahahaha

Ash Give said... [Reply]

bengong.. lawak pulak dialog tu hahahahaha

alien said... [Reply]

org kita terlalu taksub dgn politik..
hingga semoa benda pun na dipolitikkan..
come onlah ahli politik sekalian, matang sikit boleh x?

syakey said... [Reply]

o_O

ini lah masalah skrg, politik sana sini -__-

::FAIZ:: said... [Reply]

sindiran

Cik TeN10 said... [Reply]

Boring betul kan.. Politik utk kepemtingan sdri bkn utk semua pn.. Huhu

Neway thanks utk idea yg sgt bernas itu.. Dlm proses mnambah baik design tu :))

anif abdullah| AA said... [Reply]

(wakil DLCW jap)

"at least saya kalah bermaruah.korang mampoo?"

aiEz said... [Reply]

tu la yousof,semua benda nak dipolitikkan..sedikit jengkel dgn politik macam ni...

HeNRieTTa JoSe said... [Reply]

xminat politik...

anamizu kaito said... [Reply]

kawan tu punye la fight.. sesedap rase je politikkan.. ada chance nak kene penampor lettew =P

Syazana Zainn said... [Reply]

ahli politik tu dah takde idea nak story kat org kot sbb tu tu dia buat cerita ni ;p


p/s: 1st time singgah sini :)

Princess Feyqa said... [Reply]

sebab sukan juga agama di ketepikan? weeheee xminat politik :P

ct kektus said... [Reply]

patot bersyukur atlet dah berhempas pulas. ni tak,,

onie said... [Reply]

nasib makanan tak dipolitikkan,hik :D

syahirooAhmad said... [Reply]

hahhaha. buble word tu ko yg wat? terbaik der

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails