Monday, August 2, 2010

Bas Termahallah..

Bas termahal di dunia ni memang sengaja dicipta khas untuk Sultan Bin Fahd, President of the Saudi Arabia yang memang tak suke fly walaupun kaya lagi raya.

Kalau aku lah dapat tiket free untuk naik bas ni, aku ON aje yela tengok la dia punya dalam pun suda serupa itu hotel 5 bintang siot. Silap² Driver terpaksa menjerit 'sopan' suruh semua penumpang keluar abes masing² dah selesa tahap gaban, so malas lah nak keluar hahha.

Terima kasih Kak Long yang dah emel gambar² 'murah' ni kat saya ( padahal dah beratus jam dlm inbox aku huhuu)




















1 comment:

sembil9n said... [Reply]

klo aq de bas ni.....mmg aq suke la...snng xd mslh kjiranan

Post a Comment

Tinggalkan komen² wangimu di bawah ini ↓ ;)

Mahu lebih comel dan kacak? Boleh klik atas ↑ tu dan bawah ini ↓ ;)
Related Posts with Thumbnails